10TV își anunță relansarea

0
89
  1. SUA pregătesc unirea României cu Republica Moldova

Există niște think tank-uri foarte prestigioase care unele lucrează aproape de Casa Albă, altele de Departamentul de Stat, de CIA, FBI, care operează cu ideea argumentată că în viitor va fi foarte bine dacă va exista o singură ambasadă pentru România și Moldova, la București și în Republica Moldova să fie doar un consulat. Asta e o dovadă a politicii americane să se exprime mai mult lingvistic, apropo de limba română care unește cele două state”, a precizat Gușă la Realitatea TV.

http://infoprut.ro/50200-sua-pregatesc-unirea-romaniei-cu-republica-moldova.html

 

  1. 10TV își anunță relansarea

10TV revine pe micile ecrane! După sutele de mesaje prin care ne-ați exprimat îngrijorarea și susținerea, vă anunțăm că unicul post de televiziune unionist din țară se relansează.

Duminică, 24 iunie, de la ora 10:00, 10TV vă așteaptă cu o ediție specială dedicată relansării postului tuturor românilor.

https://10tv.md/2018/06/18/video-10tv-isi-anunta-relansarea/

 

  1. Cel mai vârstnic participant la Marșul de la Alba Iulia la Marea Unire

Vârsta nu are limite. Aceasta ne-a demonstrat-o Adrian Balica la ai săi 73 de ani, care și astăzi luptă cot la cot alături de tineri pentru Unire, fiind cel mai în vârstă participant al Marșului Centenar.

La interviul acordat pentru 10 TV, Adrian Balica ne-a relatat despre viața grea trăită în perioada sovietică și despre dragostea pentru țară care vine de mic copil, despre timpurile când mama lui îi cânta romanțe, când ascultau pe furiș muzica românească și mai ales când puteau face rost de literatura scrisă în latină.

https://10tv.md/2018/06/18/video-cel-mai-varstnic-participant-la-marsul-de-la-alba-iulia-la-marea-unire/

 

  1. Doi veterani ai războiului de pe Nistru vor duce flacăra Unirii la Alba-Iulia

Doi veterani ai războiului de pe Nistru vor duce flacăra Unirii la Alba-Iulia! Pornirea a avut loc astăzi dimineață la ora 09:00 din scuarul Complexului Memorial Cimitirul Eroilor Români din Chișinău. https://timpul.md/articol/doi-veterani-ai-razboiului-de-pe-nistru-vor-duce-flacara-unirii-la-alba-iulia-131964.html

 

  1. Cine nu are bătrâni să își cumpere

Mare panică, mare, pe scena politică din Republica Moldova. Nu cumva să se întâmple ceva și să se trezească peste noapte fără graniță la Prut.

Mișcarea naturală de Unire cu Țara a fost amplificată de Declarațiile de Unire cu Țara, date de localitățile din Republica Moldova și boicotate de puterea de la Chișinău. Manifestația din 25 martie, în care Piața Marii Adunări Naționale s-a umplut cu oameni, fără niciun membru al Guvernului și al Puterii de la Chișinău printre participanți, votul dat pe 27 martie în Parlamentul României, la care domnii Candu și Leancă au asistat fără a da un răspuns, au căutat să fie oprite. De fapt, singurul dușman real al clanurilor conducătoare din Republica Moldova este ideea Unirii.

https://timpul.md/articol/cine-nu-are-batrani-sa-ii-cumpere-131829.html

 

  1. Alianța pentru CENTENAR vrea să scrie din nou ISTORIE la Alba Iulia: Acțiunea anunțată pentru 1 iulie

Oameni de toate vârstele din 1 000 de localităţi din România şi Basarabia vor parcurge peste 1 000 de kilometri pentru a scrie istorie în 1 000 de cuvinte.

Este iniţiativa inedită a Alianţei pentru Centenar în parteneriat cu administraţiile locale din cele două state. Timp de două luni, participanţii vor traversa Carpaţii şi Prutul şi vor descoperi locurile semnificative pentru Marea Unire şi Primul Război Mondial.

http://www.ziarulnational.md/alianta-pentru-centenar-vrea-sa-scrie-din-nou-istorie-la-alba-iulia-actiunea-anuntata-pentru-1-iulie/

 

  1. Prahovenii se alătură marșului de la Alba Iulia către Chișinău

1000 de localități din România și Republica Moldova vor alcătui traseul simbolic al celor 1000 de cuvinte scrise de Alexandru Marghiloman înainte de MArea Unire. Timp de două luni, participanții vor traversa Carpații și Prutul și vor descoperi locurile semnificative pentru Marea Unire și Primul Război Mondial.

Ludmila Sfârloagă, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova a postat pe pagina de facebook un mesaj pentru a-i mobiliza pe prahoveni care vor să se alăture evenimentului istoric.

https://www.republikanews.ro/prahovenii-se-alatura-marsului-de-la-alba-iulia-catre-chisinau/

 

  1. Pelerinaj la Cimitirul de Onoare al Eroilor Români de la Țiganca

Pe 22 iunie va avea loc un pelerinaj la Cimitirul de Onoare al Eroilor Români de la Țiganca, din Republica Moldova. Inițiativa aparține Institutului „Frații Golescu” pentru românii din străinătate, parte componentă a Alianței pentru Centenar.

http://infoprut.ro/50203-pelerinaj-la-cimitirul-de-onoare-al-eroilor-romani-de-la-tiganca.html

 

  1. Peste 100 de companii din R. Moldova, la Brașov: „Este important să avem colaborări concrete între oameni din mediul de afaceri din R. Moldova și cel din Brașov”

O sută de companii din Republica Moldova şi două formaţii de succes, Ansamblul Fluieraş şi cunoscutul interpret moldovean Valentin Boghean din Chișinău, au participat, în perioada 15 – 17 iunie curent, la evenimentul „Republica Moldova Prezintă“, organizat la Brașov, România.

http://www.ziarulnational.md/peste-100-de-companii-din-r-moldova-la-brasov-este-important-sa-avem-colaborari-concrete-intre-oameni-din-mediul-de-afaceri-din-r-moldova-si-cel-din-brasov/

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ