13 mai, ora 13.00, cu plecare din Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau

8
96

Pe 16 mai 2012 se vor face 200 de ani de cand pentru prima data Rusia tarista a anexat Basarabia.

Pe 13 mai toti romanii se vor aduna la Chisinau pentru a realiza un mare mars Unionist. Nu mai exista scuze nici pentru cei din Romania nici pentru cei din rep. Moldova. E timpul sa fim impreuna si sa aratam ca suntem multi si ca contam.

Pe 25 martie au  fost 4500 persoane la Chisinau , pe 19 aprilie am fost 5000 la Balti, pe 13 mai trebuie sa fim cu mult mai multi.

Nu mai conteaza culoarea politica: cu totii trebuie sa ne asumam destinul romanesc european al Basarabiei. Haideti sa aratam ca ruptura de trecut este una definitiva.

Pe 13 mai, incepand cu ora 13.00 si cu plecare din Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau va avea loc un mare eveniment- marsul care va arata tuturor ca trebuie sa tina cont de noi.

Pe 13 mai iesim in strada ca sa aratam ca nu mai suntem slugile rusilor. Pe 13 mai putem sa aratam ca avem demnitate si nu mai acceptam sa ne fie calcata in picioare.

Pe 13 mai iesim in strada sa aratam ca ne pasa si ca suntem europeni.

Se va pleca si din Romania . Pentru cei care vor sa vina sa trimita email cu datele pe contact@actiunea2012.ro .

8 COMENTARII

  1. well, being honest my Romanian is not that great but I , as a historian, can tell you one thing:

    It is not a secret (all the archives are revealed) and there are still some people who remember events of those days, that the monument to Stefan the Great has been dismantled by the Romanian troops in order to be transported to Germany as scrap metal. If you do not know, the monument has been found on one of the dumps in Chisinau by the Soviet soldiers and brought back to the place where it stands today. So if you are playing with political figures in a way Stefan cel Mare vs. Stalin – it is a complete nonsense in terms of historical time frame and context.

  2. Comentariul de mai sus este, bineînţeles, o provocare. Nu este adevărat. Cine se îndoieşte – să verifice. Posibil că individul de mai sus e din „Patrioţii Moldovei”. 🙂

  3. Adevarul si dreptatea vor invinge ! Noi care dorim binele propriului popor avem in sprijin adevarul istoric si identitatea etnica bine conturata. Toate ideologiile si minciunile aruncate impotriva noastra sunt mijloace de santaj si teroare fata de idealurile noastre nationale. In toata istoria adevarul a invins ! Va invinge si acum !!!

  4. cum n-au putut rusii sa ne ingenuncheze neamul,asa si noi nu ne vom ceda fata acestor blestemati cotropitori pamantului nostru ROMANESC.TRAIASCA ROMANIA MARE SI FRATII NOSTRI ROMANI!!!

  5. Dany? Care idealurile??? Care natiune. Statul vostru era format din vointa Rusiei si Frantei inpotriva Austriei. Invatati istoria. Va pare ca Putin nu poate dormi din cauza noastra. TERMINATI PROPAGANDA FALSA SI POATE CIND VA CoPII NOSTRI o SA va considera de prieteni…

LĂSAȚI UN MESAJ