1Q Sapro – Cereţi-vă drepturile!

19
147

Videoclip realizat pentru susţinerea protestatarilor din Piaţa Marii Adunari Naţionale:

19 COMENTARII

 1. Intr-o barca stateau un englez, un francez, un rus si un moldovean. Cum barca incepe sa ia apa din cauza greutatii cei 4 hotarasc sa traga la sorti cu o moneda cine sa sara in apa. Trag ei si pica englezul. Striga:
  -Pentru Anglia! Si se arunca.
  Dupa un timp iar ia apa. Trag iarasi la sorti si pica francezul.
  -Pentru Franta! Striga si se arunca.
  Dupa un timp, din nou urca apa. Trag la sorti rusu si moldoveanul si pica cel din urma.
  -Pentru Unire! Striga acesta si il impinge pe rus in apa.

 2. Tocmai am vizionat excelentul clip „De ce unire?”

  In legatura cu faptul ca „se pare ca acestui stat moldav (RM) parca ii lipseste ceva: vechile capitale ale Moldovei Suceava si Iasi, mormantul lui Stefan cel Mare” eu as mai adauga:

  Ii lipseste, in primul rand, raul de la care isi trage numele:
  Moldova, aflata, de la izvoare pana la varsarea in Siret, in afara teritoriului Republicii Moldova. Si nu numai mormantul lui Stefan cel Mare ii lipseste, dar si acela al lui Eminescu

  • Cred ca trebuie sa mai citesti D-ra Caraciuc Iulia. Nu te arunca asa, de dragul lelei…Tu nu-ti cunosti orasul dar altminteri RM. Hai! Ai lipsit la orele de istorie, geografie, romana. sau poate ai fost dar trebuia sa iei lecitina…Esti total lipsita de cultura.

 3. Am 25 ani.Am invata istoria pina la comunisti, aveam 2 obiecte: Istoria Romanilor si Istoria Universala. Stiu de unde ne vin radacinile, stiu ca suntem ROMANI. Uitativa cum comunistii ne schimaba istoria, ce porcarii scriu in cartile de istorie pentru cl. 10-12,inca patru ani de comunism si noua generatie de tineri idee nu vor avea de VLAD TEPES, DE ALEXANDRU IOAN CUZA, DE 1 DECEMBRIE si alte pesonalitati importante din istoria noastra comuna, a ROMANIEI si a BASARABIEI.
  Sa nu uitam ca stramosii nostri umar la umar au luptat cu paginii acestor meleaguri.

 4. Comunistii au fost ajutati sa vina la guvernare de tradatorii de neam, Iurie Rosca, Vlad Cubreacov, Stefan Secareanu. Acestea sint potcoavele rosii care au spurcat morala si poarta raspundere in egala masura cu comunistii, care au guvernat tara ultimii 8 ani.
  Rosca, Cubreacov, Secareanu poarta raspunderea morala pentru moartea celor 3 persoane decedate la protestele din Chisinau.

 5. fratilor eu imi pun o intrebare ce na inteles voronon din mesajul din 7 aprilie. Si de ce acest popor a fost pus sa lupte in razboae care nui apartin 1941-1945 acesta na fost razboiul nostru si culme trebuia sa luptam frate cu fate romani, basarabeni.JOS COMUNISTII

 6. AU TRECUT 20 DE ANI DE LA LOVITURA DE STAT ORGANIZATA DE ION ILIESCU , DACA NU ORGANIZAU LOVITURA ACESTE SCURSURI COMUNISTEKGBISTE CAQRE AU FURAT TOT SI INTR-ADEVAR ERA REVOLUTIE PUTEAM DE FAPT SA SARBATORIM NOI ROMANIII ZIUA NATIONALA LA 1 DECEMBRIE ASA CUM ESTE IA DE FAPT DIN ISTORIE ADICA ZIUA NATIONALA A ROMANIEI MARI!!TRAIASCA ROMANIA MARE!!

 7. Fostul presedinte Iliescu , comunist îndoctrinat si cu scoala facuta la Moscova , de cetatenie româna si etnie tigan , si-a dat semnatura în 1991 si ne-a vândut tara Rusiei. El i-a vândut pe românii din dreapta Prutului !
  Pentru aceasta , toti cetatenii români de etnie tigani si-au primit din partea Rusiei aurul înapoi , câte 1-2 Kg de aur de persoana si unii chiar si mai mult în acel an ! Ei , se zice acum modern „rrom” , dar nici ei nu accepta aceasta denumire , ci de tigan .
  Tiganii ne-au vândut tara , asta este adevarul !
  Iliescu este „în umbra” , cica , dar el „trage sforile ” foarte bine mai departe si pacat ca Mircea Geoana este un om foarte capabil , dar el se afla în partidul gresit!…în PSD , adica fostii si actualii comunisti , adica tot acelasi ca–at ca si înainte de asa zisa „revolutie” din 1989. Nici în România nu am scapat înca de comunisti ,desi au trecut înca 20 de ani, asta e adevarul „gol-golut „!
  JOS COMUNISTII SI KGB-istii !!!

LĂSAȚI UN MESAJ