200 de candidați pentru funcția de primar optează pentru UNIRE

0
71

200 de candidați la alegerile locale generale din Republica Moldova au semnat ,,Pact pentru Unire. Pact pentru Europa”, anunță Blocul Unității Naționale.

,,Opțiunea unionistă a început să fie tot mai agreată nu doar de oamenii de rând, dar și de clasa politică din Republica Moldova, în contextul crizei economice, sociale și politice interne actuale, dar și a situației regionale tensionate. Pe 14 iunie alegem conștient, alegem în cunoștință de cauză, îi alegem pe cei care au ales Unirea și Europa”, a declarat reprezentantul BUN, Constantin Codreanu.

Facilitarea activității agenților economici și a instituțiilor mass-media românești, intensificarea colaborării transfrontaliere cu sprijinul experților puși la dispoziție de organizațiile unionist, asumarea publică a discursului despre existența unui singur popor pe ambele maluri ale Prutului, exercitarea lobby-ului unionist sunt câteva dintre prevederile documentului înaintat către toți candidații la alegerile locale. Printre semnatarii Pactului pentru Unire se numără candidați din partea PLDM, PL, PPEM, PDM, PNL, dar și un membru al „Partidului Nostru”.

http://www.timpul.md/articol/200-de-candidai-pentru-funcia-de-primar-opteaza-pentru-unire-75708.html

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ