(PROMO) 95 de ani de la Unirea Basarabiei cu România

0
81

images Sărbătorește împreună cu noi cei 95 de ani de la Unirea Basarabiei cu Țara.
Institutul Cultural Român și Platforma Civică „Acțiunea 2012″ te invită să participi la mai multe evenimente, prin care vom marca sărbătoarea.

Marți, 26 martie, la ora 19.00, te așteptăm să vii la Palatul de Cultură din Cahul, unde trupa Direcția 5 ți-a pregătit un concert de zile mari. Iar a doua zi, 27 martie, în inima Basarabiei, la Chișinău, aceeași trupă te așteaptă cu un recital extraordinar, la Teatrul Eugene Ionesco. Fii acolo la ora 19:30. Deschiderea concertului va fi făcută Paralela 45.

Nici capitala din Nord nu rămâne în urmă. La Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri” din Bălţi se va juca piesa de teatru „Podu'”. Te așteptăm, vineri, 29 martie la, ora 19.00, să vezi cum iubirea, faima şi absolutul se vor întruni pe un Pod al limitei umane.

Toate aceste acțiuni vor culmina cu un spectacol inedit, LECȚIA DE ISTORIE: DACII ȘI ROMANII, care va avea loc sâmbătă, 30 martie, în Scuarul Teatrului de Operă și Balet din Chișinău, la ora 14:00. Fii martorul unei file de istorie și vezi cu ochii tăi lupta, care a dat naștere poporului român, redată de Asociația Terra Dacica Aeterna.
Fii atent! Intrarea la toate evenimentele este liberă. Te așteptăm cu drag să fii alături de noi, pentru că Unirea face Puterea!
* Clipul de promovare al evenimentelor prilejuite de împlinirea celor 95 de ani de la Unirea Basarabiei cu România poate fi găsit aici:

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ