7 aprilie

8
188

Un documentar bun despre evenimentele din 7 aprilie, autor Catalina Molodoi.

8 COMENTARII

  1. Am încercat să descarc aceste filme, dar nu mea reuşit. Vă rog să mă ajutaţi. Am nevoie de aceste filme documentare, de fapt noi toţi avem nevoie de ele.

  2. Filmuletele sunt bune, pacat ca nu pot fi vizionate si de altii. Ma refer la cei de la tara. De fapt exista si un mare paradox, chiar daca le vor viziona multi n-au sa inteleaga care este mesajul, cultura generala nu le permite. Tara de indobitociti si dobitoci…..astept replici, multumesc…

  3. cei de la tara, sau deprins ca Tsari batiusca sa vina la TV (M1) si sa le spuna ce e bun si ce nu! Ce e drept si ce e minciuna.
    asa a fost si in timpul rusiei tariste, numai tsari avea dreptate, si daca el spunea ca asta e negru, vseo ASTA E NEGRU! Tac TSARI BATIUSCA VELEL! asa ii cultura rusilor, cu asa cultura ne-au educat si pe noi toti acesti ani, nu ai ce ii face.

  4. Imi amintesc acum 20 ani in Timisoara. Sant unele amintiri care te marcheaza toata viata. Cred ca sant foarte batrana si foarte tanara in acelasi timp.Locuiesc in strainatate de 17 ani, si nu ma simt la mine,raman straina. Acum 20 ani, credeam ca o sa se schimbe mai multe, dar …

LĂSAȚI UN MESAJ