Un candidat la functia de primar al capitalei solicita presei sa reflecte echidistant campania electorala

0
65

� � filat� � � Candidatul Partidului Democrat la functia de primar general al municipiului Chisinau, Vladimir Filat, a facut, luni, in cadrul unei conferinte de presa, un apel catre mass-media prin care a chemat ziaristii sa nu se lase manipulati si sa reflecte echidistant campania electorala, informeaza Agentia DECA-press.
� � � � � � El se considera prejudiciat de o campanie pornita de oponenti impotriva sa, precum si de sondajele de opinie, rezultatele carora sunt date periodic publicitatii.
� � � � � � „Sondajele sunt o forma de manipulare a publicului. Si noi am primit oferte de a primi mai multe procente, daca achitam o suma de bani. Noi facem sondaje interne si la 3 iunie cred ca bucuria comunistilor se va transforma in scarba”, a mentionat el.
� � � � � � Referitor la campania pornita impotriva sa, Vlad Filat a precizat ca prin oras se distribuie foi volante in care se spune ca este un om corupt. El a cerut Procuraturii Generale si Comisiei Electorale Centrale sa investigheze situatia creata, dar a lasat sa se inteleaga ca stie deja cine sta in spatele ei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ