80 de edituri din 16 state, la Salonul International de Carte din Chisinau

0
26

Carti
Biblioteca Nationala din Chisinau va fi in perioada 31 august-10 septembrie locul de desfasurare al celei de-a XVI-a editii a Salonului International de Carte, care va gazdui circa 80 de edituri din 16 tari.Alexei Rau, directorul Bibliotecii Nationale, a declarat pentru Infotag ca in cadrul salonului vor fi prezente edituri din Romania, Rusia, Ucraina, Germania, Turcia, Franta, Marea Britanie, SUA, Polonia, Croatia, etc. Moldova va fi reprezentata de circa 40 de edituri care isi vor expune produsele editoriale, aparute pe parcursul ultimului an. „In cadrul salonului de carte din anul trecut au fost prezentate circa 4000 de titluri de carte, iar pentru editia curenta numarul acestora inca se precizeaza”, a spus Rau.
Salonul va include mai multe expozitii de pictura – „Domnitorii Tarii Moldovei”, „Grafica pe calculator”, „Chisinaul de altadata” si va oferi reduceri de pana la 20% la procurarea cartilor.
Salonul International de Carte este organizat de catre Ministerul Educatiei si Tineretului, Ministerul Culturii si Turismului, Biblioteca Nationala, cu suportul financiar al Biroului Consiliului Europei in Moldova, si se inscrie in suita de manifestari culturale, consacrate implinirii a 175 de ani de la infiintarea Bibliotecii Nationale.

http://www.rgnpress.ro/content/view/24475//#Scene_1

NICIUN COMENTARIU

  1. am fost la acest salon.
    in linii generale e binevenita existenta sa dar mie personal nu mia placut. fiecare editura isi prezinta cite vreo 20 de carti care nu mi-au trezit nici un interes!
    nota 4 pentru organizatori!

LĂSAȚI UN MESAJ