9 mai – ziua victoriei sarbatorita la Chisinau

7
152

7 COMENTARII

 1. Nu uitati pe pactul Molotov-Robentrop.Agresiunea comunista pe plaiul Basarabean,9 mai se socoate ca ziua biruintei,doar pentru R.Moldova aceasta data e o data neutra.

 2. inca zgudui servarele rusesti pentru a intelegae mai exact ce vi se intampla, totusi nu inteleg dc va trag asa tare in spate si nu va lasa sa alegeti cea ce vreti :|, desi pt catva timp chiar si conexiunile interne maiu fost blocate, am reusit sa ma connectez la cateva camere de supraveghere si am vazut niste imagini live, din care am inteles cat de strect este controlata conducerea de acolo de servicile secrete rusesti, totusi trebuie ca cineva sa asi dedice timpu pentru a vede unde trebuie create rupturile pentru a va putea elibera 😛 cei care vor sa invete sau sa afle mai multe lucruri despre domeniu informatic , e suficient sa lase un mesaj pe acest forum, o sa il contactez eu 🙂

 3. nu sunt comunista..si de aceea nu sarbatoresc aceasta sarbatoare…a rusilor…ca este a lor nu?eu am sarbatorit ieri…..ai nostri au aunj mai repede acasa ca rusii….ahaahahaha….eu imi iubesc tara..si de aceea am mult respect pentru toti veteranii care au luptat in razboi indiferent unde.si pentru cine…sunt moldoveni…si eu ma inchin in fata lor..pentru curajul si dragostea lor de tara….nu cred ca in prezent exista asa ceva……

 4. Eu tin la aceasta sarbatoare. Ca erau comunisti sau nu, este mai putin important. Ce este grozav e ca au starpit nazistii si fascistii, care ardeau sate intregi cu copii, femei si batrani. Pe ei nu-i condamna nimeni? Oare ei nu violau, nu furau? Oare? Pentru ceea ce-au patin romanii, sunt de vina doar ei. Nu trebuia sa merga cu arma pe pamantul rusilor. Ce treaba ati avut la Stalingrad? Sau credeti ca pentru asta si pentru ce faceati in Basarabia pana in 1940 meritati neteziti pe cap? Slava si Glorie Veteranilor si Eroilor cazuti in lupta pentru Apararea Patriei!

 5. NIMIC NU SE UITA-NIMENI NU-I UITAT

  Astazi sarbatorim Ziua Victoriei. 9 Mai este cel mai sfint simbol al lumii contemporane. Fara de aceasta Victorie lumea de azi ar fi fost cu totul alta. Toti am fi fost robi si am fi trait intr-o lume odioasa, plina de teroare si crima.
  Multi din noi au rude, parinti, bunei, care au tarit acele timpuri. Bunelul meu, de exemplu, pe atunci avea 10 ani. De 9 Mai cinstim eroii care au salvat lumea. Fara de vitejia lor, jertfa si curajul lor, azi am fi fost intr-o situatie total diferita.
  In Moldova se duce de la o vreme o dezbatere legata de 9 Mai si Ziua Europei. Este o dezbatere falsa. Daca nu ar fi fost 9 Mai nu mai vedeam noi nici un fel de Zi a Europei.

 6. Si ce ai sărbătorit tu acolo Maria? Lasă că tinerii noștri doar caută un motiv în plus ca să se distreze. Ce crezi că mulți tineri ar alege să meargă în așa zi laolaltă cu bătrînii care au luptat să comemoreze pe cei căzuți în război? E cald și soare și ei merg la frigărui, cîntă și se îmbată. Iată cum ei înțeleg ziua de 9 mai, așa că discuțiile sunt inutile.

LĂSAȚI UN MESAJ