A patra zi de proteste (instaurarea statului miliţienesc şi a dictaturii – 9 aprilie 2009)

2
103

    Este de acum destul de clar că dezmăţul de marţi a fost regizat şi pus în scenă de oamenii comunistului în descompunere Voronin, prin infiltrarea între manifestanţi a unor agitatori şi vandali plătiţi, unii dintre ei puşcăriaşi aministiaţi. La fel de clar este şi faptul că alegerile au fost fraudate masiv de către comunişti. Se aşteaptă în zilele următoare sau chiar astăzi prezentarea unor probe concrete şi irefutabile în acest sens.

    Aşa că nu i-a mai rămas decât să instaureze un regim de teroare despre care apare un puhoi de informaţii din care nu lipsesc veştile despre bătai, maltratări, samavolnicii, răpiri din plină stradă, răpiri de la şcoală sau de la serviciu, străzi blocate, capitala izolată, ameninţări la adresa protestatarilor că se va trage şi altele asemenea. A apărut şi o ştire despre un lagăr de concentrare amenajat într-o bază militară, unde sunt duşi toţi cei răpiţi şi arestaţi.

    Ce a fost ieri aşa cum a apărut pe media citiţi pe legăturile de mai jos:

Moldova News

    Astăzi se anunţă proteste de o amploare mult mai sporită, o „revoluţie a florilor” cum a fost denumită. Voronin a scos armata în stradă, iar primul ministru a anunţat că va fi vărsare de sânge dacă protestele vor continua şi vor fi atacate clădiri oficiale. Dacă va fi vărsare de sânge, Voronin nu va avea altă soartă decât cea a lui Nicolae Ceauşescu. 

   În România continuă mişcarea de solidaritate şi susţinere a celor care doresc repetarea alegerilor, eliberarea celor arestaţi şi abolirea dictaturii din Republica Moldova. Ce este regretabilă şi deranjant e că nu avem o societate civilă formată din intelectuali care să ia atitudine, toţi cei care pozau în aşa ceva şi-au dat dovada lichelismului înregimentându-se în bloc în partide politice, aşa că pentru susţinerea basarabenilor nu au rămas decât ONG-uri minuscule şi galeriile echipelor de fotbal plus studenţii, elevi şi unii bătrâni patrioţi.

2 COMENTARII

  1. ALTA SOLUTIE nu mai exista decat revolutia!, daca ies putini in strada sunt reprimati de catre autoritati, daca IES TOTI,ignorand amenintarile securitatii vor invinge,vom face revolutie potocalie,iar comunistii si prorusii nu vor avea ce face decat sa declare repetarea alegerilor.

LĂSAȚI UN MESAJ