A treia victimă din 7 aprilie: Cadavrul lui Eugen Ţapu este în stare de descompunere, mâine va fi înmormântat la Soroca.

6
119

Foto: odnoklassniki.ru

Cadavrul lui Eugen Ţapu, un tânăr de 26 de ani, căruia îi plăcea să joace rugby, a fost adus la Soroca de către poliţie într-un sicriu ermetizat. Aceştia au lăsat părinţilor certificatul de deces şi, fără a oferi careva comentarii, au plecat. Mâine, 17 aprilie, corpul neînsufleţit al lui Eugen Ţapu va fi înmormântat. Referitor la cauza decesului, familia tânărului nu cunoaşte nimic. Potrivit lui Victor Său, primarul or. Soroca, există o legătură dintre decesul Eugen Ţapu şi protestul din 7 aprilie, deoarece poliţia refuză să ofere explicaţii suplimentare şi coincide data decesului cu data mitingului de la Parlament şi Preşedinţie. VEZI MAI JOS O GALERIE DE IMAGINI FOTO CU EUGEN ÎN VIAŢĂ.
Contactată de UNIMEDIA să ne ofere informaţii suplimentare, Tatiana Ţapu, sora răposatului, a declarat că “Eugen a decedat acum 9 zile. În rest, nu cunoaştem nimic”.

Primarul or. Soroca a mai precizat că deja cadavrul tânărului este într-o stare de descompunere. “Am sunat preoţii din Soroca şi vom fi mâine la înmormântare. Nimeni nu ştie unde a fost găsit. Poliţia nu oferă nicio informaţie. Există o legătură dintre acţiunea de protest din 7 aprilie şi moartea lui Eugen Ţapu, deoarece poliţia refuză să ofere explicaţii suplimentare şi coincide data decesului cu data mitingului de la Parlament şi Preşedinţie”, a mai declarat Victor Său.

Potrivit Ziarului de gardă, versiunea poliţiei este că Eugen Ţapu s-ar fi spânzurat într-un imobil din Chişinău cu şireturile de la încălţări. Ziarul mai precizează că familia pune la îndoială acest fapt, deoarece Eugen are peste 80 kg, astfel încât şireturile nu ar fi rezistat; Eugen nu are o tăietură pe gât care ar fi fost normal să apară după ce ar fi atârnat câteva zile de aceste şireturi; Eugen a fost un băiat plin de viaţă şi nu a dat niciodată de bănuit că ar fi copleşit de pesimism.

UNIMEDIA precizează că Eugen Ţapu a studiat la şcoala nr. 1 şi la liceul „C. Stere” din Soroca şi, ulterior, la Universitatea Naţională de Educaţie Fizică şi Sport.

Amintim că, anterior, presa a scris despre alţi doi tineri, care au murit după ce au fost maltrataţi de către poliţie, în urma acţiunilor de protest de la Parlament şi Preşedinţie.

Sursa: UNIMEDIA

6 COMENTARII

  1. Voronin este un criminal eu las inpusca sint sigur ca comunisti vor disparea .
    Condoleante familiei Tapu , este cel mai dureros sati duci copilul la groapa .

  2. Eu sunt chiar din Soroca.Nu pot sa spun ca l-am cunoscut pe Eugen,dar unii din prietenii mei ıl cunoşteau.Sincere condoleante familiei Tapu.Inca o dovada a ceea ce sunt comuniştii din Republica Moldova…şi nu ceea CE VOR SA PARA.In ziua de 7 aprilie a.c. linia de telefonie mobila,din Chişinau,era deconectata,chiar şi cea fixa era greu accesibila…pentru a ımpiedica convorbirile ıntre cetateni…ca nu care cumva sa afle ceilalti ce se petrecea ın Chişinau de-adevaratelea.Spun asta pentru ca am ın Chişinau multe rude şi am ıncercat sa le contactez,dar nu am reuşit.İata şi fata adevarata a dragului nostru preşedinte sau mai bine zis DİCTATOR.Politician de 2 bani.Daca era dupa cum vrea el,nu mai erau astazi nici PROTV-ul şi nici multe alte ziare care spun adevarul fara ocolişuri.Noroc de partidele liberale care au protestat şi au sustinut PROTV-ul şi presa.Ce mai,e un haos total ın tara noastra.Totuşi speram sa se faca dreptate şi ordine.Multumim celora care ne sustin.

LĂSAȚI UN MESAJ