RSS Feed

Abțibildurile BASARABIA E ROMÂNIA: 29 de județe acoperite, au mai rămas 12

11

mai 31, 2011 by Românism

Platforma Civică ACŢIUNEA 2012 îşi exprimă recunoştinţa faţă de voluntarii care au transmis mesajul campaniei ,,Blocul meu cunoaşte istorie adevărul”. Totodată, ne bucură numărul mare de solicitări pe care l-am primit din partea celor interesaţi să promoveze adevărul istoric prin lipirea abţibildurilor cu mesajul ,,Basarabia e România”.

Campania noastră, desfăşurată în perioada 17 aprilie-21 mai 2011, a beneficiat de sprijinul a sute de voluntari care au lipit abțibildurile în localități din județele Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Buzău, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Hunedoara, Iași, Ilfov, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea precum și în municipiul București. Poze cu o parte din abțibildurile lipite pot fi văzute pe adresa www.blocul.wordpress.com.

În urma solicitărilor primite, Platforma Civică ACŢIUNEA 2012 a hotărât prelungirea campaniei ,,Blocul meu cunoaşte adevărul” până la 30 iunie 2011, în această perioadă urmând să ne concentrăm atenția asupra localităților din cele 12 județe unde nu am avut reprezentanți până acum (Alba-Iulia, Arad, Brăila, Călărași, Caraș-Severin, Covasna, Harghita, Giurgiu, Gorj, Ialomița, Mehedinți și Teleorman).

Cei care vor să primească abţibilduri sunt rugaţi să ne contacteze la adresa de mail contact arond actiunea2012.ro sau telefonic, la numărul +40743 355150.


11 comments »

 1. Mihai spune:

  Alba-Iulia nu e judet.

 2. Alba-Iulia e oraşul, Alba e Judeţul (AB)

 3. Am trimis prin mail la BASARAIA_PAMANT_ROMANESC@yahoo.com adresa mea pentru a primi abtibilduri dar nu am primit nici un raspuns
  (Teleorman)

 4. Mihai spune:

  as fi interesat de vreo 500 de abtipilduri , cam care este pretul ?

 5. Dragos spune:

  @Mihai:este gratuit, trebuie doar sa vorbesti cu ei si va trebui sa iei abtibildurile dintr-un oras in care ei le distribuie.

 6. Victor spune:

  EU tot aş vrea,doar că sunt în RM,să împart prin localitatea mea.

 7. Rusu Andrei spune:

  As dori si eu un maxim de 150 de abtibilduri pentru a lipi la scara blocului si in tot restul cartierului si in alte 2 cartiere apropiate unde nu am vazut aceste abtibilduri. Iasi

 8. as dori si eu abtibilduri ,sunt din calarasi …si nu am vazut in nici un loc sa fie lipite abtibilduri si as vrea sa impart in tot orasu …cum le pot avea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Caută

Comentarii Recente

ChatVorbește instant cu noi !+