Actiuni de solidaritate cu tinerii acuzati de instigare la dezbinarea statului RM si anexarea acestuia la Romania

0
150

Bucuresti, vineri, ora 16.30 în Piaţa Universităţii (faţa teatrului Naţional) – sursa

Chisinau, sambata, ora 10.00 in Scuarul Arcului de Triumf – sursa

Puteţi ajuta

– participand la cele doua acţiuni

– popularizând cazul tinerilor acuzaţi de instigare la dezbinarea statului RM si anexarea acestuia la Romania

UPDATE: Poze de la Bucureşti

Actiunea de la Chisinau prezentata de UniMedia

Stire ProTV Chisinau legata de cele doua actiuni

NICIUN COMENTARIU

  1. IMPORTANT fac un folder cu absolut toate mesajele de pe forumurile noastre sau forumurile rusesti unde rusii ne numesc moldoveni, idioti, sau nu mai stiu cum. mesaje care arata ura lor sau dispretul fata de noi, nu conteaza sa fie ceva radical, macar si un simplu: taci moldovene, sau ruminule… toate astea vor fi argument pentru adevaarata ura si instigare la vrajba nationala. de asemenea am nevoie de declaratii din partea utilizatorilor care au fost banati/stersi/cenzurati pentru anumite mesaje pe forumuri sau pe torentsmd(sint mii de cazuri), nu am nevoie de nume, nickuri, doar declaratii simple si exemple concrete de mesaje romanesti cenzurate. toate materiale; vom face o campanie din asta; .
    MATERIALELE LE TRIMITEM PE : basarabia.cenzurata@yahoo.com
    cu asta puteti sa ma ajutati, pe mine si pe o persoana la care tin foarte mult.

  2. Bravo,tineri basarabeni!Speranta in continuitatea neamului dacoromin pe pamantul stramosesc de mii de ani dintre Prut si Bug,unde sunt atestati de istorici daco-getii,este in voi.Afirmati-va fara frica obarsia romineasca,vorbiti doar romaneste ,cereti-va drepturile si aveti permanent alaturi presa,cand va manifestati.Ea,mare putere,poate prezenta occidentului,abuzurile savarsite asupra voastra.Presa si iar presa,va poate ajuta si proteja de actiuni KGB ale puterii proruse. Dar intrebarea pe care ne-o punem in Romania este,dece votati mereu pe comunistii prorusi si antiromini? Cred ca trebuie actionat la sate,pentru trezirea constiintei de neam dacoromin si disparitia fricii mostenita din comunism.Doar votarea unionistilor va fi salvarea voastra.

  3. Inca un lucru trebuie stiut.Neamul nostru dacoromin,este bastinas de zeci de mii de ani (toata Europa,SUA stiu;istoria a evoluat)de la Tisa la Bug,slovacia pe Vistula,Serbia,Bulgaria,Macedonia,nordul Greciei,in toate acestea ramanand insule de dacoromini care-si zic,vlahi,aromini,istroromini etc.Vezi http://www.dacia.org.unde este prezentata noua orientare a istoriei.Voi,moldovenii(carpo dacii)sunteti pe pamant stramosesc,altii au venit peste voi si va subjuga.Invatati de la unguri tenacitatea cu care isi apara fiinta nationala,fac scandal international si nu se lasa desnationalizati.

  4. Sa moara mama lor,is belea comunistii astia…..de cand sau ridicat asa tare ca parca nu mai erau asa la putere?bravo voua ,faceti ce trebuie ,nu va lasati calkcati in picioare…faceti revolutie….cacamas pe ei,dupa ce ca ei stau aiurea pe un vechi pamant romanesc,odihneasca-se in pace Stefan Cel Mare si toti cei care au murit sa apere acest pamant,mai si fac figuri….nu va lasati,nu plecati capul…TRAIASCA ROMANIA LATINA….ca nu a fost niciopdata altfel….

LĂSAȚI UN MESAJ