Adoptă un boboc

2
103

Adoptă un boboc” este o acţiune iniţiată de ligile studenţilor basarabeni din România, ce îşi propune să ajute nou-veniţii la studii să se descurce mai bine în noua postură.

Ca români din stânga Prutului, salutăm iniţiativa studenţilor basarabeni şi ne vom implica activ în “adoptarea” de boboci. Este prima etapa dintr-o actiune mai ampla intitulata ROMANI PENTRU ROMANI.

Basarabeni, bucovineni, maramureşeni, timoceni, mai pe scurt români, bine aţi venit în Patria Mamă! În primele voastre zile în oraşele unde veţi studia o să aveţi diferite probleme: de la deplasarea de la gară la cămin, la primele nopţi de cazare, la înscrierea pentru permisul de şedere. Vrem să vă ajutăm, dacă aveţi nevoie. Şi vrem să fim ghizii voştri în oraşele ce pentru următorii ani vor fi ale voastre… Bucureşti, Timişoara, Sibiu, Cluj, Iaşi, Suceava sau celelalte centre universitare… Botoşani, Vaslui, Fălticeni, Târgovişte sau orice altă localitate unde au venit liceeni….

Suntem aici, români pentru români, tot ce trebuie să faceţi e să ne anunţaţi că veniţi, prin:

Telefon: +40755 954442
Email / messenger: romaniptromani@yahoo.com
FaceBook: http://www.facebook.com/basarabia

Rugăm pe toţi cei care ştiu liceeni, studenţi sau masteranzi, veniţi pentru prima dată într-un oraş nou din România, să ne pună în contact cu ei.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ