Aici şi acum.

0
72

PARTIDUL NAŢIONAL LIBERAL

Dragi concetăţeni,

În luna februarie 2007, a fost înregistrat în R. Moldova Partidul Naţional Liberal, revenit pe arena politică cu realizări şi cu noi oferte pentru alegători.

Partidul Naţional Liberal a pledat continuu pentru valorile liberale şi naţionale, pentru reformarea societăţii şi schimbarea, pe cale democratică, a actualei puteri la toate nivelurile, deoarece rezultatele guvernării roşii-oranj au adus statul la o sărăcie cumplită şi la o izolare totală atât de Est, cât şi de Vest. Corupţia, lipsa justiţiei şi a statului de drept, lipsa presei libere, migraţia şi traficul de fiinţe umane sunt realităţile ce caracterizează R. Moldova. Cei peste cincisprezece ani de guvernare agrariano-comunistă antiromânească, însoţiţi de un eşec permanent din cauza refuzului de părăsire a spaţiului eurasiatic, a CSI şi a sistemului rusesc de securitate, au plasat statul nostru în rândul statelor-problemă, fără speranţă de viitor. În pofida asistenţei – nemeritate din cauza modului de guvernare – din partea partenerilor occidentali răbdători, guvernarea comunistă rămâne totalitară, antidemocratică, necivilizată şi intolerantă faţă de statele vecine, în special faţă de România, care a oferit constant R. Moldova şansa de a parcurge, împreună, calea reformelor şi a apropierii de familia europeană, de NATO.

Partidul Naţional Liberal pledează pentru modelul Uniunii Interstatale România-Republica Moldova, ca mecanism de accelerare a transformărilor necesare societăţii moldoveneşti în vederea admiterii în UE, precum şi de convingere a partenerilor occidentali că suntem o naţiune aflată azi în două state, dar care trebuie să aibă un viitor european comun.

Partidul Naţional Liberal, înregistrat în preajma alegerilor locale, VĂ INVITĂ PE TOŢI CEI CĂRORA VĂ SUNT SCUMPE IDENTITATEA ROMÂNEASCĂ, LIMBA, CULTURA ŞI ISTORIA, precum şi valorile liberale, unicele de natură să asigure transformări autentice în R. Moldova conform principiilor economiei de piaţă, SĂ VĂ ALĂTURAŢI ŞI SĂ CONTRIBUIŢI LA FORMAREA ECHIPELOR PNL în scopul identificării candidaturilor pentru primari şi pentru viitoarele consilii de administrare publică de toate nivelurile şi să sprijiniţi aceste echipe. Vă informăm că sediul PNL se află în municipiul Chişinău, Calea Ieşilor nr. 6. Ne puteţi contacta la tel. 21.18.18 sau 069.111682.

Vă aşteptăm cu propuneri şi idei, cu înscrierea în PNL şi cu efortul de a schimba puterea locală în R. Moldova, pe care ne-o dorim europeană şi nu comunistă.

Vitalia Pavlicenco,

preşedinte al Partidului Naţional Liberal

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ