Alegeri fraudate in Republica Moldova

27
259

In Exit poll-ul realizat de comunisti, rezultate:

44,5% comunistii
39% liberalii

Asteptam:
– numararea voturilor
– voturile din afara Republicii Moldova
– repetarea alegerilor (comunistii au nevoie de 60% pentru a numi presedintele) si victoria liberalilor
– Revolutia bunului-simt impotriva fraudelor comise de comunisti

27 COMENTARII

 1. nu se poate asa ceva!!, de unde dracu 45%, e frauda!, la o asemenea participare ridicata la vot care sustineau partidele liberale?e frauda!,partidul comunistilor nu a obtinut mai mult de 25%..

 2. Bai da mare prost mai esti cel care striga uraaaaaaaaaa si vrea sa castige comunistii, de unde dracu se iau toti tampitii astea, ce naiba vi se intampla oameni ??? chiar nu va dati seama ca asta e parazitul societatii cel mai actual si cel mai periculos pt Moldova ? vreau sa-l intreb pe dobitocu care a scris uraaaa comunistilor ? bre tu te-ai tampit la cap ? ce istorie ai tu cu comunistii dobitocule ? ce istorie ai tu in genere ? mare prost trebuie sa fii, ti-a spalat cineva creerul sau in genere nu-l ai ? inainte de a scrie asa ceva incearka si tu in … mea sa te gandesti la ceea ce zici. Nu am cuvinte….. las oamenii sa mai comenteze ….. nu mai stiu ce nu le ajunge….. atatea ani de saracie sa dam voie si la alcineva …

 3. cu siguranta aceste alegeri au fost fraudate
  ma mir de ce nu intervine UE in cazul acelor nereguli de la sectiile de votare

 4. pacat de ceea ce se intampla…pacat de tara, dar mai mare pacat- de oamenii ce traiesc in ea. dar un retardat de genu „ura-lei” nici nu merita atentie- e o gluma de prost gust a unui om ce nu stie carte. va veni si ziua noastra. ma bucur, de un lucru, cel putin.. pe forumuri-totzi care-si dau interesul arata doar un profund negativism fata de politica comunista. sa speram ca finalitatea noastra nu va fi una comunista…
  sa ne tinem TARI!

 5. grele vremuri traim. COmunistii ne tin ca pe vite si triseaza si la alegeri..probabil avem sanse doar daca facem o rascoala. Probabil o sa fie greu oriocum. Astepatam rezultatele finale..si daca comunistii nu o sa aiba 61 voturi(si daca nu cedeaza vre-o unul din coaleitie) atunci speram la alegerei repetate. Jos comunistii, pentru o Moldova libera!

 6. De asta mă temeam cel mai rău, ca alegerile să nu fie fraudate, şi uite că totuşi au fost fraudate de nenorociţii ăştia de comunişti care şi-au pregătit terenul încă dinaintea alegerilor.

 7. Data: 06.04.2009, ora: 12.12 inca un mandat nu vor obtine, daca se gasesc oameni de genu C..ve cu 2 feti- propun urmarirea acestora si publicarea numelui, respectivul trebuie sa fie declarat ca dusman al R. Moldova

 8. Imi pare rau sa spun ca libertatea romanilor din Basarabia este imposibila de castigat prin mijloace pasnice. Fratilor alta varianta nu mai este decat castigarea ei printr-o revolutie populara. Mi-se rupe inima ca trebuie sa mai curga sange romanesc pe aceste meleaguri. Puterea rusilor si ai romanilor rusificati este colosala de mare. Romania trebuie sa-i ajute prin orice mijloace, indiferent de puterea de la Chisinau.

 9. Rezultatele alegerilor se datoreaza tehnologiei KGBiste pe care Voronin a folosit-o in aceasta companie dupa 8 ani de conlucrare cu seful sau – Vladimir Putin. Defapt,am fost martori a unei sinfonii ruse conduse de dirijorul principal V.Putin, iar V.Voronin a incercat balalaica. Masmedia de buzunar a puterii a spalat creerul basarabean, ca nu mai stie sa destinga adevarul de minciuna. Voronin serveste intereselor streine ca un mercenar in schimbul interesului material , primind o acoperire a faptelor sale din partea serviciului secret rus.Frica,teroarea si sustinerea de catre armata rusa din transnistria este arma lui Vladimir Voronin. Putem spune fiind siguri de faptul ca, Voronin si Smirnov sint doi papuci incaltati pe picioarele Rusiei care incalca dreptul international si pamintul Romanesc.Ciorapul murdar -Iurie Rosca de pe piciorul lui Voronin, care intoxica opinia publica, sapind gropi oponentilor politici nu l-a facut mai alb pe Rosca, dar ia descoperit fata reala care intra in contradictie cu norma moralei crestine.Astfel alegatorul l-a scos din parlament. Acelas lucru il astepta pe Voronin la un nou scrutin.

 10. DACA TOT VA EXPRIMATI TOTI PROTESTELE FATA DE REZULTATELE DIN 5 APRILIE SI SUNTETI DE PARERE CA S-AU FALSIFICAT VOTURI DE CEC NU IESIM INSTRADA SA AUDA TOTI CE AVEM DE ZIS… ASA AM STAT MEREU SI MEREU NI S-A INCHIS GURA SAU MAI RAU NE-AU IGNORAT TOTI! nU NE-AM STRADUIT IN ZADAR SA MERGEM SI SA VOTAM! HAI SA ORGANIZAM UN PROTEST SA ARATAM CA NE PASA!!! SCRIIND PE BLOGURI NU NE AUDE NICI DRACU! ASTEPT PROPUNERILE VOASTRE SI SPER CA VA PASA!

 11. Nu pot intelege nici in clin nici in mineca de unde s-au luat procentele astea a dracului…probabil mosnegii si babele shiau pus partea in istorie.
  De unde atitea voturi pro comunism?
  La alegerile parlamentare din 2005 majoritatea lumii opta pt comunisti..aproape toti cu care opinam preferau comunistii, iar acum, acum cind toti intr-un glas ziceau ca voteaza liberalii ce s-a intimplat?
  O FRAUDARE EXCELENTA ATI MAI INTREPRINS PCRMISTILOR..si daca nu direct, atunci prin lipsa informarii populatiei sau a adaparii ei cu apa tulbure dar dulce a sperantii…

 12. cred ca daca as fi fost in acest moment pe teritoriul moldovei chiar daca eram la nordul moldovei sau sudul ei ma duceam la chisinau in fata lui Stefan cel Mare ca sa protestez si mai luam cu mine si un sac de luminari,jos comunismul!!!! hai tineretul sa fim mai dezghztati si cu fapta nu numai cu vorba caci viitorul nostru doar noi putem sal transformam in mai bine! si la urma urmei ce dracu chiar nu se gasesc niste baieti buni in Republica Moldova sai traga un glonte in fund lui voronin!

 13. daca fraudele sunt asa de mari , de ce nu o dovedesc???
  am fost observator la alegeri in Chisinau unde au votat o zona universitara, si citeva blocuri locative, accentuez ca MAJORITATEA AU FOST STUDENTI , si cind puneau votul in urna la unii se observa ca au votat comunistii, cum pu** se gindesc nu stiu..

  rezultatele au fost PL 376, AMN 85, PCRM 485 si PLDM 230

  Aud multe cazuri de frauda chiar de la cetateni simpli care au observat, oare nu se poate de dovedit ca au fost fraudate???

  Nu ma pra pricem in acest domeniu, dar logic ma gindesc ca daca au votat atitea mi de morti se poate. Referitor la miiile de cetateni care nu s-au prezentat la alegeri si votul lor a fost pus in urna de servitorii PCRM , ei doar nu au stampila Alegerilor electorale??? Nu se poate fece chiar nimic??

 14. Foarte grav ca ai vazut stampila voturilor Andrei. Aceasta este o dovada clara ca multi votanti au votat pe comunisti din frica ca sunt vazuti pe tine au votat. Prea multi securisti sunt pasati pretutindeni ca sa te mai simti in siguranta. Am trait-o aceasta stare si eu pana in 22 decembrie 1989. A fost o frauda de proportii prin simpla supraveghere a „oamenilor de bine”.

 15. Voronin – Ceausescu al basarabiei care poate fi dat jos numai prin revolutie! Voronin incearca soarta dictatorului! Basarabia va fi romaneasca deoarece exprima vointa fiecarui lastarel aparut pe acesta portiune de pamint inca instrainata de tradatori si servitori ai satanei- regimul sovetic instaurat in zona cu ajutorul fortei armate ruse, KGBeul rus,masmedia rusa.Ceausescu nu pleaca de buna voie,el o sa va demonstreze ca are dreptatea, dar dreptatea lui nu trebue la nimeni, decit batrinilor indobitociti care miine poimiine mor. Moartea acestora este un buletin de vot al PCRM. Voronin ne doreste pe toti morti. Moarte dictatorului!!!

 16. Unica sansa reala de a supravietui in conditiile sec.21 a basarabenilor ramine autoorganizarea intr-un front comun de salvare nationala prin nesupunere regimului PCRM in frunte cu Voronin si cererea neconditionata a frontului salvarii nationalede de a institui un referendum prin care fiecare basarabean va lua atitudine fata de alipirea Basarabiei la Uniunea Europeana prin contopire cu Romania.

 17. Fraudare de catre PCRM s-a transformat in baicotare de catre PL,PLDM,AMN.Scorul 1 la 1 acest scor ridica semne de intrebare, pina unde va merge fricosul partid PCRM care s-a aliat la KGBeu, conlucreaza cu regimul Smirnov, iar la scara mare, aceasta inseamna sustinerea conflictului in stare inghetata – unu. Moscova prin regimul Voronin a tras si trage din timpul pentru dezvoltarea Basarabiei dupa standartele Uniunii Europene – doi
  Mesajul ascuns a lui Voronin autorizat de KGBeu este: Uitati de integrare Europeana.Prin urmare, nefericirea Basarabeanului se trage din prostituatele politice de talia lui Voronin, care pe de la spate tergiverseaza integrarea europeana, se culca sub KGBeul rus.

LĂSAȚI UN MESAJ