Alegerile din republica Moldova, fraudate din nou…

2
115

alegeri republica moldova
Motto:Nu contează cine votează, contează cine numără voturile.
Autor: Iosif Vissarionovici Stalin (1879 – 1953)

După contabilizarea a 98% din voturile exprimate, opozitia liberală ar obţine 40 de mandate de parlamentar. Probabil, după introducerea voturilor din străinătate, numărul va ajunge la 41 de mandate, identic cu cel obţinut la alegerile din 5 aprilie. Asta după o prezenţă la vot mai mare, după ce majoritatea partidelor neparlamentare (ce mai mult reuşeau să aducă voturi în plus comuniştilor, la recalcularea mandatelor) s-au retras din competiţia electorală, după ce multe sate şi oraşe au fost luate la rând de studenţii aflaţi în vacanţă şi opinia multor oameni s-a schimbat după 7 aprilie.

O scurtă listă cu exemple de fraude găsiţi aici. Morţii au votat din nou, la fel şi nebunii, aduşi special cu Salvarea. Mulţi oameni din Chişinău şi-au găsit în listele de alegători vecini de apartament de care nu aveau cunoştinţă. Nesimţirea comuniştilor face ca până şi unul din liderii opoziţiei, Vladimir Filat, să găsească pe lista alegătorilor în locuinţa sa 2 persoane pe care nu le cunoaşte. Şi probabil iar Chişinăul, zona liberă de comunism, varianta Basarabia, va avea pe primul loc în preferinţe PCRM.

Comuniştii, unii cu părul schimbat, şi-au văzut frumos de treabă, luându-şi totuşi unele măsuri de siguranţă, băgând spaima în liberali încât mesajul lor în ultima zi de campanie a fost DUPĂ ALEGERI NOI NU ORGANIZĂM NICI UN PROTEST.

Acum, toate speranţele se pun în neo-comunistul M.Lupu. Care va salva ziua, va calma spiritele şi va crea alianţa cu liberalii. Apoi va fi considerat marele câştigător al Electoralei- ediţia 2009. Păcat că adevăratul câştigător -voinţa populară ce  a dorit înlăturarea comuniştilor – nu a triumfat şi e umbrit de un mincinos şi absurd PCRM – 45%.

Autor: www.romanism.net

2 COMENTARII

  1. scurt,clar si cuprinzator…reflecta perfect situatia din tara…neputinta cu care privim noi,cei ce am votat impotriva PCRM, noi cei care imprejur avem oameni care au votat numai impotriva PCRM spre rezultatele alegerilor…pacat ca permitem ca sa fim injositi in asa hal, cel mai rau e ca nu putem face nimic…..ne ramane doar sa speram ca „noul democrat” Lupu nu ne va trada…;)….speranta moare ultima…

LĂSAȚI UN MESAJ