Alegerile din Romania pentru Parlamentul Republicii Moldova

18
185

Rezultate finale:

PL: 55,6 %
PLD: 26,2 %
AMN: 6,8 %
PPCD: 3,4 %
PD: 2,2 %
PCRM: 1,96 %

18 COMENTARII

 1. Cum fratilor au gastigat comunistii 🙁 :(( ? Nu pot sa-mi imaginez una ca asta.oare concetatenii nostri dorm, sau astia iar au fraudat la gre ? vreau sa cred ca se vor anticipa alegerile si pcrm-ul sa plece la rusi. Sa-i sustin in continuare pe PL PLDM AMN

 2. Pai parca inca nu sau adunat toate voturile… Aceste voturi de la ambasada RM din Bucuresti inca trebuesc adaugate. Si cred ca nici toate voturile din RM nu au fost adunate inca. Nimic nu este decisiv acum cred.

  Va rog sa ma corectati daca ma insel.

 3. ehh, imi pierd draga viata pentru a scris acest post pentru un simit cu pula scurta si rusa!
  Voi scri in rusa, ca poate sa nu ma inteleaga! LOL: dedicat tie”
  Слуш ты хуй от хуя ебаный, поплесал к гандонам в преднистровью или в другие хуйоязычные края и продолжай у них сосать! Комунисты бля с своей картошкой и гандонскими словосочетаниями затуманили мозги старушек, здохнут старые ссср-ские твари и тогда тебя на каждом углу во все места ебать будут.
  И НЕ ПИЗДИ ПРО РУССКУЮ МОЛДОВУ, МОЛДОВА ДЛЯ ТАКИХ ХУЕПЛЁТОВ КАК ТЫ ОНА РУССКАЯ. ПРИДЁТ ВРЕМЯ ВЕЛИКОЙ АНТИПИДАРСКОЙ РЕВОЛЮЦИИ И ТВОЯ РОЖА БУДЕТ КРАСНАЯ ОТ КРОВИ, А В ТВОЯ ГОЛОВА БУДЕТ НАХУЙ НА ХУЙ ЖДАНСКИЙ ПОВЕСЕНА!!!
  1 min din viata am pierdut pentru acest contraceptic rus.
  Dragi frati, nu va pierditi viata, nu votati pulele rosii!
  P.S „готовь все свои отверстия голубенький…”

 4. E mare jale in tara, iarasi porcii,betivii si nesimtitii de comunisti au cistigat si e clar ca prin falsificare deoarece toti tinerii si majoritatea maturilor erau inpotriva lor. Basarabinii nu mai vor sa fie condusi de comunisti, carativa in Siberia!!!

 5. CUM DRACU AU CAPATAT MUISTII DRACULUI 1,96% DE PE TERITORIUL ROMANESC , CE PROSTI ,IMBECILI SI NESIMTITI AU DAT PROPRIUL VOT PENTRU RAHATUL ROSHU 🙁 RUSINE MARE

 6. e clar ca buna ziua ca alegerile au fost fraudate. iar rezultatele vorbesc de la sine, vezi: http://www.cec.md/i-ComisiaCentrala/-//i-ComisiaCentrala/UserImages/images/Declaratii//grafic.jpg . Este un contrast izbitor,o diferenta care bate prea tare la ochi, ceea ce este practic imposibil. sub nici o forma nu puteau comunistii sa ia 49,93%.
  iar cei care fiind in romania si au votat pentru comunisti sa le fie rusine.de secera sa fie taiati si cu ciocanul- batuti in cap!!!!! rusine.
  sa iesim cu totii la 18.00 in centru.

 7. asa ceva este imposibil…cums a castige comunistii??? nu lea ajuns 8 ani de conducere comunista…mai trebuiaink 3 sau lumea asta doarme in tara noastra???

 8. BASARABIA PAMANT ROMANESC!!!!!!! CINSTE TUTUROR STUDENTILOR CARE LUPTA PENTRU LIBERTATE!!!!! luptati in continuare. vlad din bucuresti (roman, ca si voi)!!!!!

 9. frati Romini de peste prut va rugam sa ne ajutati!!!va rugam sa indreptati atentia presei internationale asupra evenimentelor ce se petrec la noi in tara!nu sintem deacord cu alegerile din 5 aprilie!!dorim sa protestam dar avem nevoie de sustinere internationala ca de nu vom fi inabusiti si eforturile noastre vor fi in zadar!!!!!!!!!

 10. Asa ceva nu se mai poate…mi-a cazut fata cand am auzit la stiri!!!Frauda curata!!!….x(….Protestati acolo oameni buni..Revolutie!!!Eliberativa!!!Asa nu se mai poate!!!!Si peste 4 ani vor face la fel…pana cand vor stoarce tot ce e roman din scumpa Basarabie!!!!TREZIREA OAMENI BUNI!!!!Va org cei care puteti sava adunati la granitele cu Rep. Moldova sa protestam!!!!Hai sa-i incurajam!!!!!!LIBERTATE!!!MOARTE COMUNISMULUI!!!!!!

 11. Rezultatele votării din Franţa:
  Paris: voturi 1223. PLDM 25%, PL 49%, PCRM 3%, PPCD 5%, AMN 10%
  Strasburg: voturi 119. PLDM 38%, PL 34%, PCRM 12%, PPCD 8%, AMN 3%

 12. Fratilor sustinetine si voi iesiti in strad atrageti atentia tuturor posturilor de televiziune ca la noi in Republica Moldova sun toate cumparate de voronin…..AVEM ACELASI SINGE IN VINE DACA SIMTITI CA NE PUTETI DA O MINA SAU UN GLAS DE AJUTOR VA ROG SA NU ASTEPTATI PRE MULT CA POATE FI PREA TIRZIU…………
  Noi miine iarasi iesim in Piata Marii Adunari Nationale!!!!!!!

 13. Si sa va spun si cum au avut atitea voturi:
  Au votat 180.000mii oameni morti…….va vine sa credeti???
  Au votat toti oamenii cu dezabilitati…….??????
  Au votat oameni din penitenciare………ei macar nu au acte!!!
  Am gasit numele bunelului me care este mort pe lista alegatorilor!!!!!!!!!!!!!!!!

 14. FRATILOR TREBUIE SA NE ORGANIZAM SIMBATA ASTA DUMINICA
  O GREVA DE PRROPORTII CEVA MAI MARE DECIT A FOST MARTI! MAI MULT DE 60 de mii poate si 100 de mii ! DOAR NOI PUTEM INTOARCE PROSTIMEA !

LĂSAȚI UN MESAJ