Amintiri din comunism sau prezent ?

0
276

Priveliște dezolantă în magazinele din regiunea transnistreană.Tot mai puține resurse pentru locuitorii din regiunea transnistreană. 

rafturi goale

Autoritățile locale continuă să facă declarații optimiste, în vreme ce în ultimul an, rafturile magazinelor s-au golit nu doar de alimente, ci și de alte mărfuri esențiale”, notează Dniester.ru.

Potrivit sursei citate, autoritățile separatiste de la Tiraspol acuză compania Sheriff de tentativă de a sădi panică în rândul populației din stânga Nistrului, dar oamenii încă nu înțeleg că moneda locală s-a transformat într-o simplă hârtie și scuză autoritățile și comercianții.

Dniester.ru scrie că prăbușirea monedei transnistrene îi determină pe oameni să migreze în Rusia sau în statele Uniunii Europene. „Între timp, poliția locală încearcă să-i aresteze pe schimbătorii de valută de pe stradă, dar deprecierea monedei transnistrene față de dolarul american este tot mai mare, zi de zi – dolarul american de azi ar putea fi cu greu cumpărat la prețul de 20 de ruble PMR”, conchide publicația.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ