Amnistia fiscala se apropie de sfarsit

0
55

� � � � � � Factorii de decizie de la Guvern sustin ca amnistia fiscala se apropie de sfirsit, iar informatia cu privire la rezultatele ei va fi prezentata in timpul apropiat, transmite DECA-press.
� � � � � � Rezultatele amnistiei fiscale urmau sa fie prezentate in sedinta de Guvern din 1 august. Insa, deoarece agenda Guvernului a fost foarte incarcata in aceste zile, termenul respectiv nu a fost respectat.
� � � � � � Guvernul acum este preocupat, in special, de identificarea unor solutii pentru ajutorarea producatorilor agricoli, carora seceta si grindina le-au cauzat pierderi enorme.
� � � � � � Totodata, Cabinetul de ministri promite ca in scurt timp presa si intreaga societate vor afla denumirile companiilor, care au beneficiat de amnistie si au conturile curate, precum si ce suma a datoriilor a fost anulata.
� � � � � � De asemenea, agentilor economici beneficiari de amnistie li se vor elibera certificate, care le vor permite sa-si organizeze evidenta contabila interna la un nivel inalt.

http://www.deca.md/?cat=eco_and_bus&id=869

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ