Anul 2013 este mai aproape de Unire!

1
81

Anul 2013 este mai aproape de Unire dar acest lucru ar trebui să ne responsabilizeze şi mai mult.

Trăim cu impresia că dacă chatuim pe Facebook despre Unire sau comentăm ce nu fac alţii pentru Unire este suficient.

Nu este suficient. Protestul vostru trebuie să se manifeste în viaţa reală deoarece acolo trebuie să trăim. Facebook-ul este o unealtă dar nu suficientă pentru ca Unirea a fi realizată.

Am observat tentaţia fiecăruia de a crede că el face suficient, sau cel puţin mai mult decât alţii. În realitate toţi facem prea puţin şi ne complacem în a crede cât facem mult.

Resursele noastre sunt mult mai mari dar ceea ce lipseşte este seriozitatea. Mulţi se lasă  prinşi la început de entuziasm dar se dovedesc până la urmă slabi deoarece nu sunt perseverenţi.

Ar trebui la început de 2013 să vă puneţi pe listă ce aţi crezut că aţi făcut pentru Unire şi apoi să puneţi ce credeţi că s-ar putea face şi o să vedeţi că diferenţa este mare.

Ne apropiem cu paşi repezi de ea, tot aşa cum paşoptiştii se apropiau de 1859… dar acum trebuie să fim mai implicaţi.

1 COMENTARIU

  1. NU HORA- NU MANIFESTATII CHIPURILE PENTRU A NE UNI …CUM SA NE MAI UNIM ODATA ..pai unirea e gate ..e facuta de inaintasii nostrii si O FOST INTRERUPTA putin de regimul sovietic==el e mort…UNIREA EXISTA =E TESTAMENTUL UNIRII CU ACTE LA ALBA …noi trebuie sa o luam caatare si sa gasim in 2014 un presedinte sau rege autohton cu astfel de program si pe dinsu sa votam…SI DACIA UNITA SA REFACEM…VZ. rez.Institut de statistica Genetica HAMBURG…=VICTORIE …sintem daci nu ne tragem din romanii….amin,

LĂSAȚI UN MESAJ