Anul Centenarului // Sute de copii din R. Moldova și România, împreună la un festival folcloric

0
77
  1. Codreanu: Victoria noastră constă în faptul că am avut oportunitatea de a cunoaște oamenii

Candidatul PUN la funcția de primar de Chișinău, Constantin Codreanu, și-a exprimat dezamăgirea față de numărul mic de alegători care au mers la urnele de vot. „Vreau ca cei care au administrat municipiul Chișinău în ultimii zece ani să-și asume vina pentru modul în care cetățenii au înțeles astăzi să nu vină la vot”, a declarat candidatul PUN în cadrul unui briefing de presă, susținut după închiderea secțiilor de votare.

Constantin Codreanu consideră că, pe lângă modul în care fosta administrație a municipiului Chișinău a știut să interacționeze cu cetățenii și a știut să se ocupe de problemele municipiului Chișinău, pe alegători i-a dezgustat și campania electorală murdară.

https://10tv.md/2018/05/20/codreanu-victoria-noastra-consta-in-faptul-ca-am-avut-oportunitatea-de-a-cunoaste-oamenii/

 

  1. Anul Centenarului // Sute de copii din R. Moldova și România, împreună la un festival folcloric

Aproximativ 400 de copii din Harghita şi Republica Moldova au participat, duminică, în localitatea Sărmaş, la un festival folcloric românesc, intitulat ”Cântec, joc şi voie bună!”, care este parte a unui proiect dedicat Centenarului Marii Uniri, iniţiat de Asociaţia Învăţătorilor Harghiteni.

https://deschide.md/ro/stiri/social/31224/Anul-Centenarului–Sute-de–copii-din-R-Moldova-%C8%99i-Rom%E2nia-%EEmpreun%C4%83-la-un-festival-folcloric.htm

 

  1. Alegerile locale din Chișinău: lupta dintre bine și rău

La Chișinău, Bălți și alte cinci comune și sate din Republica Moldova se desfășoară astăzi alegeri locale. Scrutinul este văzut ca o repetiție generală pentru alegerile parlamentare din toamnă.

http://infoprut.ro/50039-alegerile-locale-din-chisinau-lupta-dintre-bine-si-rau.html

 

  1. Alegeri locale la Bălți: Nicolae Grigorișin, Partidul Nostru 62,6%

Candidatul Partidul Nostru din rezultatele preliminare a acumulat 62,6% după prelucrarea a 33% din numărul total de procese verbale. Pe doi, e candidatul PSRM Alexandr Usatîi cu 19,54%.

https://10tv.md/2018/05/20/live-ultima-ora-alegeri-locale-la-balti-nicolae-grigorisin-partidul-nostru-626/

 

  1. Observații Promo-LEX din Chișinău și Bălți: Persoane neautorizate în secțiile de votare și transportarea ilegală a alegătorilor

Directorul de program al Asociaţiei Promo-LEX, Pavel Postica, a comunicat ultimele ilegalități comise la secțiile de votare în intervalul 12:45-18:45.

https://www.timpul.md/articol/observaii-promo-lex-din-chiinau-i-bali-persoane-neautorizate-in-seciile-de-votare-i-transportarea-ilegala-a-alegatorilor-130742.html

 

  1. STOP VOT: Au votat 35,52 % din alegători, în Chişinău

Către ora 21.00, au votat 225.550 de persoane sau exact 35,52 % din alegători incluşi pe listele de bază. Cea mai înaltă prezenţă se atestă în sectorul Rîşcani cu 37,77 %, urmat de sectorul Centru cu 37,65 % şi sectorul Botanica cu 36,57 %.

http://tvrmoldova.md/actualitate/stop-vot-au-votat-35-52-din-alegatori/

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ