Apel contra crimelor comuniste de la Chişinău

6
97

genocid moldovaDescoperirea celui de-al treilea tanar asasinat, de la Soroca, face credibila si informatia privind cel putin alti sapte asasinati, ale caror cadavre au fost ascunse de fortele speciale de securitate subordonate comunistilor de la Chisinau.

Informatia „pe surse” devine deci, credibila, si dat fiind precedentul invocat, ne asumam tragerea unui semnal de alarma cu privire la aceste asasinate si torturari in masa, inclusiv asupra minorilor – mai ales ca exista un numar de cateva sute de disparuti – si sesizam presa, organizatiile care au ca scop apararea drepturilor omului, cetatenii, organizatiile internationale, procurorii care mai respecta Codul Penal si Codul de Procedura Penala, sa intervina urgent pentru oprirea actiunilor criminale ale regimului comunist.

Consideram imperativa crearea unui Tribunal Penal International pentru Republica Moldova (inclusiv Transnistria). Solicitam ONU si UE sa intervina si sa sustina cercetarea crimelor, sa fie inspectate sectiile de politie, inchisorile, unitatile militare, toate transformate in lagare de detentie si tortura.

Aceste asasinate, tortura, violentele grave, detentia ilegala in astfel de lagare improvizate, teroarea din orase – sunt fapte mult mai grave, pedepsite mai aspru, atunci cand se petrec in timp de pace. In Republica Moldova nu exista razboi civil, exista doar o grupare criminala terorista care a acaparat parghiile de putere ale organizarii statale de la Chisinau si reprima pe oricine care, cu ocazia protestelor, sau anterior, a indraznit sa i se opuna

17 aprilie 2009
Comitetul pentru Alegeri Libere in Republica Moldova, constituit la 8 aprilie 2009 in Piata Universitatii (Bucuresti)

6 COMENTARII

  1. CÂND îi văd chipul îmi fierbe sângele-n mine şi-mi creste tensiunea,Un criminal care ar trebui judecat la HAGA precum Milosevic, sincer aş comite un atentat împotriva lui cu centură de explozibil sub haine dacă aş avea ocazia, (cum e moda prin irak),am scăpa astfel ţara de acest tiran.

  2. si eu sunt de acord sa fie judecat la Haga,precum fostul lider Milosevici,sa spuna adevarul si sa dea socoteala pentru tot ce s-a petrecut pe teritoriul tarii in aceasta perioada.Un presedinte nu poate fi judecat decat de poporul sau,dar dumnealui atunci cand a dat acele ordine de suprimare nu mai era presedinte,ii expirase mandatul.A dat dovada de abuz de putere,nu a actionat in interesul tarii al oamenilor,ci s-a comportat ca un tiran.

  3. Romania e inca dominata de securistii care au jefuit, schilodit, umilit sau omorat mii si mii de oameni.Moldova e la cheremul gardei ce a servit statul sovietic.O armata de criminali impanzeste tot estul Europei si tine fraiele puterii.O armata malefica formata in incubatoarele comuniste.Rusia,ce imperiu malefic si blestemat!!! Dar Europei ce-i pasa.Ei nu au simtit cizma lui Stalin (ca curga petrolul), iar noi nu insemnam nimic pentru ei. Sper din tot sufletul ca in jertfa tinerilor din Moldova sa nu fie in zadar.

  4. Acum Moldova nu mai este in minile lui Voronin ci direct in mina Rusiei.Familia Voronin provine de la Vor adica hot – Hotul sta protegat de KGBeul rus. Crimele pe care le urmarim dupa 7 aprilie incoace este defapt o lichidare a tot ce tine de exprimarea convingerilor nationale de a trai liber in comunitatea europeana. Toate aceste fapte vorbesc despre, mesajul ascuns a lui Voronin autorizat de KGBeul rus, care se izoleaza de UE prin rejimul de vize inpus romanilor si se incearca contopirea cu Russia prin manipulari, minciuni, masmedia controlata de regimul communist. Voronin vinde basarabia rusilor cu tot cu moldoveni.Marian Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ