Apropierea de Rusia este cel mai mare rău care li se poate întâmpla cetățenilor Rep. Moldova. Salvarea este Unirea

0
116

 

  1. Ministru de la Chișinău: Apropierea de Rusia este cel mai mare rău care li se poate întâmpla cetățenilor Rep. Moldova. Salvarea este Unirea

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor al Republicii Moldova, Iurie Chirinciuc, avertizează că Igor Dodon, candidatul socialiștilor la alegerile prezidențiale, omite să spună în deplasările prin teritoriu adevărul despre ce au adus rușii populației din stânga Prutului: teroare, foamete, deportare, exploatare. Totodată, liberalul precizează că unica salvare pentru Republica Moldova este unirea cu România.

http://infoprut.ro/45472-ministru-de-la-chisinau-apropierea-de-rusia-este-cel-mai-mare-rau-care-li-se-poate-intampla-cetatenilor-rep-moldova-salvarea-este-unirea.html

 

  1. Nu doar noi credem în Unirea cu România. Mai sunt și profeți adevărați…

Am scris de nenumărate ori despre faptul că, dacă prezentul nu propune, viitorul nu împlinește. Mai ales că viitorul este prezis și de profeți.

Dacă veți deschide link-ul indicat mai jos, veți găsi o profeție superbă despre rolul spiritual al poporului român, la care se va realipi, pentru reîntregire definitivă, Basarabia. Toate indiciile conduc spre reîntregire și doar cine vrea să fure în continuare această parte de popor, însărăcită cu bună știință, face tot posibilul să rămânem la cheremul rușilor, ca să nu mai vedem și ”lucoarea de la Apus”.

http://vox.publika.md/politica/profetiile-lui-sundar-singh-despre-romania-la-care-va-fi-realipita-basarabia-507016.html

 

  1. Cooperare între România şi Republica Moldova în domeniul dreptului internațional umanitar, la UNAp „Carol I”…

Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”, prin Centrul de Drept Internațional Umanitar, a organizat joi, 13.10.2016, cea de-a doua parte a sesiunii extraordinare comune a Comisiei Naţionale de Drept Internaţional Umanitar din România şi a Comitetului naţional de consultanţă şi coordonare a punerii în aplicare a dreptului umanitar din Republica Moldova.

https://www.armataromaniei.ro/armata/70/232765656838651948386058609937

 

  1. Un premiu pentru un salvator de vieți

Medicul cardiolog care a revitalizat în Iași Institutul de Boli Cardiovasculare a devenit cetățean de onoare al orașului. Grigore Tinică este singurul doctor din România care a făcut o intervenție pe inimă cu laserul. Profesorul din Iaşi a fost premiat pentru că şi-a ridicat meseria la rang de artă.

Profesorul Grigore Tinică a venit în România în 1990, din Republica Moldova. Un deceniu a lucrat la Spitalul Clinic de Urgență Fundeni, apoi s-a mutat la Iași. A oferit a doua șansă la viață adulților, iar acum dorește să vindece inimile copiilor.

http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/un-premiu-pentru-un-salvator-de-vieti-588985

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ