Arsenium vrea să obţină cetăţenie română

0
67

arseniumDupă controversata participare de anul trecut la Eurovision, despre Arsenium nu prea s-au mai auzit multe. Fostul membru O-Zone anunţase, la destrămarea trupei, că îşi încearcă norocul de unul singur atât pe piaţa românească, cât şi pe cea internaţională. Doar că acesta se cam lasă aşteptat. Reţeta succesului O-Zone nu a funcţionat şi în cazul lui. Însă Arsenium rămâne convins că piesele sale vor avea „cel puţin acelaşi succes”. „Dacă nu aş crede asta, aş fi încetat să fac muzică”, zice el.

Până acum, a lansat un album solo marcă proprie, „Al 33-lea element”, şi orchestrat de Bogdan Popoiag, de la trupa Unu, acelaşi care a orchestrat şi muzica O-Zone. Arsenium spune că adesea lumea se miră de faptul că el compune, dar ţine să-şi anunţe fanii că scrie muzică de la 15 ani. În general, este inspirat de dragoste. „Deşi câteodată nu iubesc, îmi imaginez că iubesc. Îmi imaginez că sunt rănit, iar uneori chiar sunt. De fapt, tot albumul are la bază sentimente reale, cu deosebirea că pe unele dintre ele mi le imaginez”, mai spune el.

Îi place să dea sfaturi fetelor

În prezent, pregăteşte şi un videoclip la piesa „Professional Heartbreakers” cu Dumitru Voloşin, aceeaşi echipă care a realizat toate clipurile O-Zone. „În respectiva piesă am pus pe note ceea ce, de altfel, fac foarte des: dau sfaturi fetelor. Le spun să nu se lase prinse în capcană de băieţii cei răi, care vor doar să le amăgească. Lor le trebuie băieţi buni, ca mine. Multe fete au primit astfel de sfaturi, iar acum sunt toate fericite”, glumeşte artistul. Zilele acestea, Arsenium anunţă că va pleca la Moscova pentru promovarea albumului, pentru şedinţe foto şi interviuri.

Are două case

Arsenium spune că se consideră un norocos, deoarece are două case, una la Bucureşti şi alta la Chişinău, şi în amândouă se simte „acasă”.Deşi în capitala României deţine un apartament duplex, el spune că în curând îl va transforma în triplex, pentru că urmează să-şi mai achiziţioneze un etaj în acelaşi bloc. Un singur of are interpretul, nu are cetăţenia română, iar acum întreg procesul îi pare tot mai dificil. Însă nu a renunţat la ideea de a deveni român cu acte în regulă. Deocamdată, pentru a ajunge fără probleme la cele două case ale sale, Arsenium a obţinut viză pentru un an de zile.

Sursa: Music.md

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ