Asociația Tighina: TRECEȚI PRUTUL!

1
172


Asociația Tighina, membră componentă a Platformei civice Acțiunea 2012, a demarat o acțiune de promovare a adevărului istoric, cu ocazia împlinirii a 200 de ani de la semnarea la Hanul lui Manuc din București a Tratatului dintre Imperiul Rus și Imperiul Turc, tratat a cărui prevederi au marcat primul rapt al Basarabiei și au cauzat 106 ani de ocupație a teritoriului dintre Prut și Nistru de către ruși.

Asociația a realizat 2 000 de abțibilduri pentru mașină, pe care le-a distribuit doritorilor începând cu luna martie. Abțibildurile sunt rezistente la orice intemperii și pot fi puse în partea din spate a automobilelor.
Cei care sunt interesați, pot primi astfel de abțibilduri scriind la adresa contact@actiunea2012.ro sau venind alături de voluntarii Platformei civice Acțiunea 2012 la manifestația organizată la Chișinău pe data de 13 mai 2012, începând cu ora 13.00 la statuia lui Ștefan cel Mare.

1 COMENTARIU

  1. Ma bucur ca mai exista inca patrioti atat in Romania cat si in Basarabia…nu pot ajunge la manifestatia de duminica dar as dori sa cumpar un tricou sau sa fac rost de abtibilduri pt. masina…Daca se organizeaza ceva in Braila va rog sa ma anuntati…

LĂSAȚI UN MESAJ