Atitudine, revista Noilor Golani

1
107

revista atitudineDupă o lungă pauză, a apărut un nou număr din revista ATITUDINE, revista grupului de acţiune NOII GOLANI.

Numărul 4 al reviste cuprinde informaţii curente referitoare la acţiuni precum 1 Decembrie, Roşia Montană sau Memorialul Revoluţiei din Timişoara şi pune în prim planul articolelor implicarea în activităţile civice.

Revista a fost tipărită în 500 de exemplare ce vor fi distribuite gratuit în licee. Cei care doresc să ajute la distribuţia revistelor într-un liceu din cele două state româneşti ne pot scrie, lăsând datele de contact (nume, oraş, telefon).

Revista este accesibilă şi pe Internet, putând fi descărcată de aici.

Noii Golani este un grup apolitic de tineri care desfăşoară diferite acţiuni ce au la bază patriotismul şi implicarea civică. Numele este inspirat de mişcarea anti-comunistă din România din 1989-1990. Principalele acţiuni la care am participat din 2006 până în prezent au fost organizarea campaniilor Basarabia pământ românesc, Eroii nu mor niciodată, a proiectului muzical Uniţi sub tricolor, a manifestaţiilor de solidaritate cu românii din Basarabia şi multe altele. Revoluţia continuă!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ