RSS Feed

Au fost anuntate rezultatele exit-poll-ului pentru alegerile din Chisinau

0

iunie 4, 2007 by Românism

La Chisinau, se vor desfasura turul doi de scrutin pentru functia de primar. Asta conform rezultatelor exit-poll-lului (sondaj la iesire) prezentate de Institutul de Politici Publice, informeaza Agentia DECA-press.
Potrivit datelor obtinute, in turul doi de scrutin se vor confrunta Veaceslav Iordan (Partidul Comunistilor) si Dorin Chirtoaca (Partidul Liberat). Iordan ar fi obtinut, potrivit sondajului la iesire, 28%, iar Chirtoaca – 26%.
Candidatii Partidului Democrat si Aliantei „Moldova Noastra” au obtinut cate opt la suta. Cate 7% ar fi obtinut Dumitru Braghis (PDS) si Alexandru Corduneanu (PPCD) – 7%.
Datele exit-poll-lui arata ca PCRM ar fi obtinut 26% in batalia pentru mandatele in Consiliul Municipal Chisinau, iar Partidul Liberat – 20%, AMN – 10%; PPCD – 7%; PD – 6%; PDS – 5%; PSDM – 5%.
Marja de eroare a sondajului la iesire este de 2%.
Exit-poll-ul a fost organizat si desfasurat de catre Institutul de Politici Publice, Asociatia pentru Democratie Participativa, Institutul European de Studii Politice, Centrul de Investigatii Sociologice si Marketing CBS AXA din Chisinau si Centrul de Studii al Opiniei si Pietei cu sediul la Bucuresti (Romania).


0 comments »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Caută

Comentarii Recente

ChatVorbește instant cu noi !+