Au profitat “Dacii”

0
51

FC Zimbru nu a profitat de semieşecul campioanei FC Sheriff, care a jucat la egalitate, 0-0 cu FC Politehnica şi nu a redus diferenţa de puncte faţă de campioană.

Vicecampiona Moldovei a jucat câteva ore mai târziu faţă de FC Sheriff şi putea să reducă diferenţa la nouă puncte, dacă câştiga în deplasare pe FC Tiraspol. Elevii lui Tabanov au avut câteva şanse de a marca, însă au părut mult mai preocupaţi să se apere decât să atace decisiv. Scorul a fost de 0-0, iar diferenţa de puncte faţă de FC Sheriff a rămas de 11 puncte.

Principala câştigătoare a etapei XXV a fost FC Dacia, care s-a impus în deplasare cu scorul de 1-0 în faţa ambiţioasei echipe din Râbniţa, FC Iskra-Staly. Antrenorul „dacilor”, Emil Caras, a declarat după meci că este mai mult decât mulţumit de rezultatul obţinut de discipolii săi. „Iskra este o echipă foarte ambiţioasă şi de aceea spun că această victorie este cu mult mai preţioasă. Ne-am apropiat la un punct de FC Nistru şi sper că în cele din urmă vom prinde podiumul”, a declarat Caras, care în etapa viitoare va juca cu campioana FC Sheriff.

În celelalte meciuri ale etapei s-au consemnat următoarele rezultate: FC Olimpia s-a impus cu 4-0 în meciul din deplasare cu FC Dinamo, iar Tiligul-Tiras a jucat la egalitate, 1-1, cu ocupanta locului trei în DN, FC Nistru Otaci. În clasamentul DN pe locul întâi este FC Sheriff cu 61 puncte, FC Zimbru – 50, FC Nistru – 43, FC Dacia – 42, FC Tiraspol – 34, FC Olimpia – 23, FC Politehnica – 23, FC Iskra-Staly – 20, CS Tiligul-Tiras – 18 şi FC Dinamo, cu 16 puncte.

În legătură cu faptul că naţionala Moldovei va juca pe 24 şi 28 martie meciurile din preliminariile EURO 2008 cu Malta, respectiv Ungaria, Divizia Naţională va fi reluată pe 1 aprilie 2007. (V.H.)

autor: Vitalie HADEI

http://www.jurnal.md/article/2829/

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ