Autobuze noi cu inscripția ”Produs în România”, pe străzile din Chișinău

0
125
  1. Maluri de Prut | Primarul Municipiului Piatra Neamț: Îmi doresc foarte mult să putem trece Prutul fără să mai găsim o graniță acolo”

În orașul Piatra Neamț, în aceste zile are loc cea de-a 7-a ediție a Târgului de Carte ”Libris”.  Evenimentul sub deviza ”Iubești să citești, iubești să trăiești” și care se desfășoară în Parcul Tineretului, la doar câțiva metri distanță de Curtea Domnească, ctitorie a lui Ștefan cel Mare, adună laolaltă reprezentanți de edituri,  scriitori și publicul iubitor de carte din Neamț dar și din Iași, Bacău sau București. Printre oaspeții de onoare la lansarea evenimentului s-a aflat și primarul municipiului Piatra Neamț, Dragoș Chitic, care a oferit un interviu în exclusivitate pentru Radio Chișinău.

http://m.radiochisinau.md/maluri-de-prut-primarul-municipiului-piatra-neamt-dragos-chitic-imi-doresc-foarte-mult-sa-putem-trece-prutul-fara-sa-mai-gasim-o-granita-acolo—56241.html

 

  1. Autobuze noi cu inscripția ”Produs în România”, pe străzile din Chișinău

Autobuze noi cu inscripția ”Produs în România” au fost introduse în circulație pe străzile din Chișinău, Republica Moldova, anunță Unimedia.

http://stirileprotv.ro/stiri/international/autobuze-noi-cu-inscripc-ia-produs-in-romania-pe-strazile-din-chic-inau.html

 

  1. Proteste ÎNCINSE la Chișinău împotriva președintelui: nu vindeți țara Moscovei

Sute de persoane s-au adunat duminică, la Chişinău, să protesteze faţă de controversata nouă lege a alegerilor, relatează Radio Free Europe-Radio Liberty.

Participanţii la miting fluturau steaguri ale Republicii Moldova şi Uniunii Europene.

Unii dintre ei l-au acuzat pe preşedintele moldovean prorus Igor Dodon că ”vinde ţara Moscovei”.

http://www.stiripesurse.ro/proteste-incinse-la-chi-inau-impotriva-pre-edintelui-nu-vinde-i-ara-moscovei_1219754.html

 

  1. Maraton al cântecului și dansului popular sârbesc, organizat în premieră la Arad

Sute de arădeni au participat la ”Maratonul cântecului și dansului popular sârbesc”, manifestare organizată în premieră sâmbătă, la Arad.

https://www.agerpres.ro/social/2017/09/17/maraton-al-cantecului-si-dansului-popular-sarbesc-organizat-in-premiera-la-arad-11-28-15

 

  1. Prahova iubește Basarabia: Comuna Tomșani s-a înfrățit cu Băiușul

Încă o înfrățire care face din Prut râu intern. De data aceasta este vorba despre comuna Tomșani din județul Prahova și comuna Băiuș din raionul Leova.

http://infoprut.ro/48247-prahova-iubeste-basarabia-comuna-tomsani-s-infratit-cu-baiusul.html

 

  1. Muzică, voie bună, vin şi bucate tradiţionale! La Soroca a avut loc SĂRBĂTOAREA MĂRULUI

Cele mai gustoase şi frumoase mere au fost expuse şi în acest an la Soroca, unde a avut loc o nouă ediţie a festivalului dedicat acestor fructe. Din programul manifestaţiei nu au nici lipsit vinul, prăjiturile din mere şi muzica populară.

http://www.publika.md/muzica-voie-buna-vin-si-bucate-traditionale-la-soroca-a-avut-loc-sarbatoarea-marului_2980766.html

 

  1. Parlamentari români: Lucrările care s-au efectuat la grădinițele din R.Moldova, cu finanțarea României, sunt la standarde europene

România și-a asumat rolul de principal asistent al Republicii Moldova și o va sprijini în continuare. Despre aceasta au anunțat mai mulți parlamentari români, membri ai Comisiei comune pentru integrare europeană dintre Parlamentul României și Parlamentul Republicii Moldova.

http://radiochisinau.md/parlamentari-romani-lucrarile-care-sau-efectuat-la-gradinitele-din-rmoldova-cu-finantarea-romaniei-sunt-la-standarde-europene—56252.html

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ