Berea „CHIŞINĂU SPECIALĂ TARE” – un nou produs de la Vitanta

0
86

berea chisinauPotrivit comunicatului de presă al EFES Vitanta Moldova Brewery, noua bere se deosebeşte printr-o densitate înaltă de 16 % şi un conţinut ridicat de alcool de 7%. Berea „Chişinău Specială Tare” este pusă în vânzare atât în sticle de 0,5 l, cât şi în ambalaj PET. Eticheta berii nou lansate a fost elaborată în stilul specific brandului, fiind executată însă într-o gamă de culori închise – negru cu roşu, care accentuează caracteristicile „tari” ale băuturii.

Astfel, în prezent EFES Vitanta Moldova Brewery produce berea „Chişinău”, „Chişinău Blondă”, „Chişinău Aurie”, „Chişinău Draft” şi „Chişinău Specială Tare”. Portofoliul companiei include următoarele brand-uri de bere: Chişinău, Vitanta Premium, Stary Melnik, Efes şi Warsteiner.

Pe această piaţă, cota deţinută de EVMB se estimează la 70%. Pe segmentul băuturilor nealcoolice din Moldova compania este prezentă cu brand-ul VIVA şi este cel mai mare producător de băuturi răcoritoare. EVMB face parte din Grupul de companii Efes Beverage Group – unul dintre cei mai mari producători de bere din Europa, având operaţiuni în Turcia, Rusia, Moldova, Kazahstan, Serbia, România.

sursa: http://www.unimedia.md/index.php?mod=home&hmod=newsbyid&id=518

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ