BLOCAȚI ÎN LABIRINT : Must read!

0
1459

Republica Moldova

Foarte puțină lume cunoaște Republica Moldova. Acest mic stat la granița Uniunii Europene este o nebuloasă, chiar și pentru români. Un al doilea stat românesc, creat la dispariția Uniunii Sovietice, a cărui singură menire era să se unească cu Patria-Mamă, este actualmente statul cu cea mai mare migrație, la nivel mondial, după Siria. Cartea „Blocaţi în labirint” este o experienţă editorială unică, dedicată în primul rând cetăţenilor Republicii Moldova. Lucrarea relevă principalele mituri fondatoare pentru statul dintre Prut și Nistru şi explică motivele pentru care este ultimul stat din Europa.

Autorul

Prima apariție editorială semnată de George Simion, președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012, va fi disponibilă pentru marele public.

Autorul, George Simion, este președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012 și un activist civic care s-a făcut remarcat prin hotărârea de care dă dovadă. Simion mărturisește: „Nu cred că sunt vreun mare scriitor, dar mă bucur că am reușit să inventariez şi să demontez majoritatea atacurilor și minciunilor exprimate împotriva ideii unirii Republicii Moldova cu România. Și, după cum bine știți, nu sunt puține deloc. E un pas înainte al mișcării unioniste și, sper, un punct de pornire în discursul pe care să îl avem înspre restul compatrioților noștri, unii poate binevoitori, dar neștiutori ai realităților și fragili în fața manipulării anti-românești și anti-europene fără precedent care are loc în spațiul dintre Prut și Nistru”.

Unde cumpar?

Cartea lui George Simionși poate fi cumpărată de la orice chioșc de ziare Moldpresa, de la librăriile Cartier, Pro Noi, Librarius, prin Poșta Moldovei, online pe www.bestseller.md sau direct de la organizatori.

Fragment

”Majoritatea locuitorilor Republicii Moldova sunt lipsiti de speranța zilei de mâine. Hâituiti și sârâciți, în 25 de ani de tranziție, aleargâ, de la an la an, dupa noi și noi fantasme. Totul se desfâsoarâ într-un sistem, bine pus la punct, de amâgire a cetâtenilor moldoveni. Minti diabolice, a câror lâcomie este de nestávilit, tin prizonieri milioane de oameni.”

 

Detalii

LIMBA: Română
COPERTA: Copertă moale
PAGINI: 92
APARIȚIA: 2017
ISBN: 978-9975-3149-3-0
DIMENSIUNI: 15 x 21 cm
GREUTATEA: 0.2300

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ