Campania “Deşteaptă-te, române!” debutează în Basarabia.

0
49

In data de 27 martie 2007, cand se implinesc 89 de ani de la intrarea in vigoare a actului prin care Sfatul tarii proclama Unirea Basarabiei cu Romania, Grupul de Actiune “Noii Golani” lanseaza Campania “Desteptarea” in Basarabia.
Aceasta campanie va consta in popularizarea site-ului www.desteptarea.info care va fi o prezentare a Romaniei asa cum a fost si este ea; lipirea afiselor, modelul caruia se poate lua de pe site; distribuirea materialelor promotionale si un concert de muzica “hip-hop” al trupei basarabene “Huliganii” la Bucuresti. Acestia sunt doar primii pasi ai campaniei, urmand sa transpunem in realitate si alte proiecte.

Scopul acestei campanii este, inainte de toate, de a informa oamenii din Basarabia asupra adevarului istoric, prea putin cunoscut si recunoscut. In acelasi timp, se are in vedere re-trezirea constiintei nationale romanesti, ceea ce reprezinta unica sansa de salvare din mlastina comunista si singura cale spre prosperare a poporului roman-basarabean.

Cu speranta ca aceasta campanie va fi primita pozitiv, inchei aceasta scrisoare prin a-mi declara optimismul si increderea intr-un rezultat favorabil al acesteia.

Tudor Cojocari, fost elev al Liceului Roman-Francez “Gheorghe Asachi”, in prezent student al Universitatii Bucuresti si membru al Grupului de Actiune “Noii Golani”

IMPLICĂ-TE!!!

Campania se bazează în primul rând pe implicarea activă a celor care simt româneşte. Promovând acest site, împărţind afişe, abţibilduri si alte materiale ale campaniei, putem face mai mult decât orice regim politic… Putem spune ADEVĂRUL!

Iată câteva modalităţi de participare la campanie:

Promovează acest site în rândul prietenilor şi cunoscuţilor

Lipeşte abţibilduri cu adresa siteului (modelul poate fi descărcat din partea dreaptă a paginii)

Lipeşte afişe în satul/oraşul tău, pentru ca cei care nu au acces la internet sa afle de această campanie. Pentru a lipi afişele: descarcă-le de pe site, printează-le , multiplică-le la xerox sau la imprimanta şi apoi lipeşte-le în zone unde pot fi văzute

Fă stenciluri (şabloane) şi grafittiuri cu adresa siteului sau cu “Deşteaptă-te române”

Cumpără şi poartă insignele cu emblema campaniei

*Insigna costa 8 lei, pentru a afla cum o puteţi procura scrieţi la contact@desteptarea.info
De asemenea orice sugestie şi ajutor pentru desfăşurarea acestei campanii sunt binevenite, le aşteptăm la adresa de email contact@desteptarea.com . De asemenea la această adresă de email aşteptăm si poze cu abtibildurile, afişele sau orice alta actiune făcută de voi pentru promovarea campaniei.

Numai trecând la fapte, putem schimba lucrurile din jurul nostru….

Urmăriţi :

www.desteptarea.info

www.noiigolani.ro

www.curaj.net

www.romanism.net

www.stiri.romanism.net

www.curaj.net/unire

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ