Campania "Vorbeşte Româneşte" şi la Soroca

1
87

tricolor, 13, campanie, vorbim romanesce, traditiem, rezistenta,  Basarabia Pamant Romanesc, desteptarea, desteptarea.info, romania, grup de actiune Pe 13 decembrie 2010, GA „DEŞTEPTAREA” a continuat promovarea campaniei „Vorbim româneşte” prin tradiţionala împărţire a panglicii tricolor trecătorilor care s-au arătat binevoitori să o primească. Acţiunea s-a petrecut în Piaţa Marii Adunări Naţionale, unde tinerii au întins şi un tricolor imens pentru a sensibiliza opinia public.

De asemenea elevii Liceului Teoretic Constantin Stere din orașul Soroca s-au alaturat campaniei „Vorbește Românește”. Aceasta se desfășoară deja a patra lună, și distribuirea panglicilor tricolore la data de 13 a fiecărei luni a devenit o tradiție în mai multe părți ale țării.

Tinerii din Soroca sunt și ei determinați să dea dovadă de suport si mîndrie, încurajînd cît mai multe persoane să participe la această campanie. Acțiunile nu se limitează însă numai la distribuirea panglicilor, ci de asemenea vorbirea unei limbi Române corecte și păstrarea valorii ei în societatea noastră.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ