Carlas Dreams, la un post TV rusesc: Noi cântăm în română. Moderatorul: Mă scuzați

0
84
  1. Traian Băsescu: „România are nevoie de instituţii de forţă puternice. Le-aş fi făcut şi mai puternice”

SRI-ul ştie foarte bine că procesul de unificare a avut la bază 2 elemente: creşterea numărului de burse de la 100 la 5.500 în fiecare an pentru studenţii din Republica Moldova şi acordarea cetăţeniei. De la venirea lui Ponta la Palatul Victoria agenţia de acordare a cetăţeniei a început să şicaneze grozav pe cei care au cerut cetăţenie.

Unirea României cu Republica Moldova. Ăsta este obiectivul de ţară.

http://www.evz.ro/fostul-presedinte-al-romaniei-traian-basescu-in-direct-la-romania-tv-de-la-ora-2000-live-text.html

 

  1. Horă pe bulevard. Peste o sută de români și etnici s-au prins la joc

Peste o sută de persoane, tineri și bătrâni, au încins o horă uriașă în fața Monumentului Răscoalei de la 1907, din Botoșani.

Dansatorii au fost români și etnici maghiari, lipoveni, greci, romi, ucrainieni, veniți din Botoșani, Suceava, Bistrița și Iași.

Oamenii  s-au prins la joc pe ”Hora din Moldova”, melodie cu care Republica Moldova a participat la ediția din 2009 a concursului Eurovision. Circulația a fost oprită, întrucât zeci de botoșăneni s-au adunat pentru a primi hora.

http://www.libertatea.ro/stiri/stiri-interne/hora-pe-bulevard-peste-o-suta-de-romani-si-etnici-s-au-prins-la-joc-foto-1588208

 

  1. Carlas Dreams, la un post TV rusesc: Noi cântăm în română. Moderatorul: Mă scuzați

Băieții de la Carlas Dreams își continuă turul pe la posturile de radio și televiziune din Federația Rusă. Prezenți la o emisiune televizată, solistul trupei a ținut să sublinieze că limba în care cântă cel mai mult este româna, chiar dacă moderatorul a întrebat de „moldovenească”.

http://agora.md/stiri/22122/video–carlas-dreams-la-un-post-tv-rusesc-noi-cantam-in-romana–moderatorul-ma-scuzati-

 

  1. Mitropolitul Gavriil Bănulescu Bodoni, primul sfânt canonizat în Republica Moldova. Ceremonia a adunat mii de credincioși

Mare sărbătoare pentru toți creștinii și pentru Biserica Ortodoxă din Republica Moldova. Mitropolitul Gavriil Bănulescu-Bodoni a fost trecut în rândul sfinților.

Ceremonia de canonizare, care a avut loc sâmbătă, la Mănăstirea Căpriana, a adunat mii de credincioși și fețe bisericești atât din țară, cât și din străinătate. Mitropolitul Bodoni este primul sfânt canonizat în Moldova.

La slujbă au participat aproape 25 de mitropoliți, episcopi și arhiepiscopi din Republica Moldova, Ucraina și România. Serviciul Divin a fost săvârșit în trei limbi: română, slavă și ucraineană, potrivit publika.md.

http://www.activenews.ro/stiri-basarabia/Mitropolitul-Gavriil-Banulescu-Bodoni-primul-sfant-canonizat-in-Republica-Moldova.-Ceremonia-a-adunat-mii-de-credinciosi-136215

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ