Cărţile donate în timpul campaniei Basarabia Pământ Românesc 2007 au ajuns la destinaţie..

0
50

După ce între 15 iulie şi 31 august, pe lângă celelalte activităţi din cadrul campaniei, am strâns cărţi pentru românii din Basarabia, a venit vremea să ducem aceste cărţi la destinaţie. Dacă anul trecut am dus cărţile la licee din satul Căpriana şi din Chişinău, anul acesta alese au fost bibliotecile liceelor din Zimbreni, sat românesc din raionul Ialoveni şi liceul „Lucian Blaga”, singurul liceu românesc din Tiraspol.
Transmitem pe această cale care au făcut un simplu gest de a dărui un volum pentru Basarabia mulţumirile destinatarilor.

Cărţile trimise pentru liceul Lucian Blaga din Tiraspol:

Liceul teoretic din Zimbreni şi biblioteca liceului, cu cărţile ajunse la destinaţie…


zimbreni liceu biblioteca

În timpul călătoriei noastre, am avut plăcerea să înnoptăm în casa unor români adevăraţi la Zimbreni, unde au fost primiţi ca nişte fraţi.

„Tot ce-i românesc nu piere…”

Alte poze făcute în această mică excursie:

Chişinăul noaptea

Statuia lui Ştefan cel Mare

Arcul de Triumf:

În faţa liceului Gheorghe Asachi:

NICIUN COMENTARIU

  1. Sunt mandru ca sunt roman si ma doare ca nu pot sa fiu bucuros cand stiu ca Basarabia si Bucovia de nord nu e asa cum dicea si Eminescu „de la Nistru pan la Tisa aceasta e tara mea,….boare de aceea mi-a tatuat pe piept tara care vreau sa vie am mai vazut si pe unele hanoracuri si tricouri ce am tatuat „basarabia pamant romanesc”

LĂSAȚI UN MESAJ