Cătălin Josan: Basarabia e România

7
159

catalin josan basarabia e romaniaBasarabia e România! Și mă mândresc cu asta” a postat cântărețul Cătălin Josan pe pagina personală de Facebook, în urma divergențelor apărute la selecția pieselor care au intrat în finala naţională a Eurovision.

„Moldova este tot România, iar România este ţara care m-a adoptat de la 19 ani şi odată cu concursul Megastar, publicul m-a recunoscut ca viitor artist”.

Este replica lui Cătălin Josan pentru Lucian Viziru, care a a declarat anterior că nu se cade să reprezinte România, la marea finală de pe 26 mai, din Azerbaidjan, un basarabean.

Cătălin Josan se pregăteşte serios pentru finala naţională a Eurovision, de sâmbătă, de la TVR, având mare încredere în piesa sa, “Call My Name”.

7 COMENTARII

 1. Catalin sunt alaturi de tine, sunt un moldovean din Romania si te sustin, ma simt mai reprezentat de tine la Eurovision de cat de acest „viziru” care nu stie pe ce lume traieste, bafta si mult succes, romanii sunt alaturi de tine!!!

 2. cataline nu apleca urechea la invidia celorlalti,invidia si gelozia sunt starile de fapt care macina de cand lumea fiinta omeneasca,urmeaza-ti calea si menirea,fii tu insuti si tine-o tot asa ca esti cel mai bun,succes la eurovision si vom fi alaturi de tine,iti vom tine pumnii de aici din Italia,,,,,,ciprian ciobanu

 3. Nu uitaţi de ULTIMELE PROVOCĂRI ALE KGB:

  1)ASASINAREA unui ROMÂN basarabean la Nistru
  2)Trimiterea unui aşa zis CONTRABANDIST la Galaţi la GRANIŢA MOLOTOV pentru a PROVOCA INTENŢIONAT FRAŢII ROMÂNI
  3)ATACAREA BURSELOR STUDENŢEŞTI prin sondajul MINCINOS al BOZGORULUI KGB Soros prin care NOI ROMÂNII basarabeni care am studiat în Ţara Noastră MAMĂ ROMÂNIA suntem consideraţi nişte gunoaie,iar bursele acordate de Preşedintele Băsescu o pierdere de bani
  4)CA „DOVADĂ” CĂ SONDAJUL E CORECT se difuzează pe toate SPĂLĂTOARELE DE CREIERE aparţinând COLOANEI a-5-a RUSE de manipulare în masă DE PE AMBELE maluri ale Prutului un reportaj în care STUDENŢII ROMÂNI basarabeni dintr-un cămin sunt prezentaţi ca nişte ABRUTIZAŢI care sunt la un pas de a-şi tunde cu forţa un coleg care dă să sară pe fereastra dormitorului
  5)SONDAJUL MINCINOS FRANCEZ prin care se afirmă că PESTE 70% dintre femeile din R.M. SUNT PROSTITUATE!!!
  6)CA „DOVADĂ” CĂ SONDAJUL E CORECT este lansat pe zeci de SPĂLĂTOARE DE CREIERE SCANDALUL „SEX CONTRA CETĂŢENIE!
  COLOANA a-5-a RUSĂ de manipulare în masă ATACĂ DREPTUL LA REDOBÂNDIREA CETĂŢENIEI ROMÂNE DE CĂTRE ROMÂNII basarabeni .
  SCANDALUL „SEX CONTRA CETĂŢENIE-ŞPAGĂ CONTRA CETĂŢENIE” este pornit EXACT înainte de a se desfăşura REUNIREA ISTORICĂ a guvernelor de pe malurile Prutului şi este dezbătut ZILE ÎNTREGI pe zeci de SPĂLĂTOARE DE CREIERE ale KGB de la Bucureşti şi Chişinău.

  Observaţi TEHNICA DE MANIPULARE A KGB prin COLOANA a-5-a RUSĂ:

  întâi se lansează SONDAJUL MINCINOS şi apoi după ce discuţiile se aprind SPĂLĂTOARELE DE CREIERE lansează şi „DOVADA” FABRICATĂ menită să demonstreze că sondajele sunt reale!!!

  7)LIPSA VIZEI aduce ÎNJURĂTURI ANTI-BĂSESCU PE AEROPORTUL din Bucureşti:
  Este trimis un aşa zis CĂLUGĂR basarabean SĂ ÎL ÎNJURE cu cele mai porcoase cuvinte pe Preşedintele Băsescu pe aeroportul Otopeni pentru că nu ar fi primit viză!
  Bineînţeles O CAMERĂ TV era pregătită să îl filmeze că doar KAGHEBIŞTII ŞTIAU CARE E SCENARIUL!
  Ştirea rulează o zi întreagă pe SPĂLĂTOARELE DE CREIERE!
  8)COLOANA a-5-a RUSĂ de manipulare în masă ATACĂ ŞI PRIN MARILE ZIARE bucureştene!
  În Evenimentul Zilei MANKURTUL ABJECT Igor CAŞU afirmă:
  „NIMENI NU SE GÂNDEŞTE LA UNIRE la Chişinău!”
  Şi asta chiar în ziua în care se forma CONSILIUL UNIRII!
  ATACUL MURDAR KGB este aruncat în Evenimentul Zilei pentru că acesta APARENT este un ziar apropiat Preşedintelui Băsescu.
  Deci unde bate MANIPULAREA KGB ?
  KGB vrea să VIRUSEZE creierele ROMÂNILOR UNIONIŞTI de pe ambele maluri ale Prutului cu MINCIUNA ORDINARĂ că Preşedintele Băsescu NU ar fi alături de NOI UNIONIŞTII!
  FALS MIZERABIL atacat imediat şi de Romanian Global News!
  9)PROVOCAREA Lucian VIZIRU.

  ATENŢIE încă odată!
  Pregătiţi-vă!
  SE VOR ÎNMULŢI PROVOCĂRILE KAGHEBISTE !

 4. Intr-adevar, zirele, stirile, televiziunile nu mai reprezinta o sursa de incredere, nu mai vezi stire pozitiva, peste tot tristete, crime, manipulare, indobitocire.
  Este trist cand vezi ca esti lovit de peste tot, si o cauza ,aparent, nobila este starpita si manjita cu noroi de atata lume, copii in scoala sunt educati sa faca bani, sa „ajunga patroni” nu mai stiu ei ce e ala patriotism, nici nu stiu vecinii tarii lor, au o ora despre Rep. Moldova ca geografie si atat, e trist.
  De aceea nu trebuie sa crezi tot ce vezi si auzi, trebuie sa crezi in tine si in opiniile tale.Asa ca trebuie sa ne tinem tare si sa nu cadem in plasa acuzatiilor si manipularilor.

LĂSAȚI UN MESAJ