Căutăm distribuitori în raioanele Republicii Moldova

8
96


Organizatorii campaniei Basarabia pământ românesc caută URGENT persoane dornice să distribuie în localităţile din Basarabia materiale informative ale campaniei.

Rugăm pe toţi cei care pot să ajute să ne sprijine contactându-ne prin telefoanele +40754305010 (România) sau 060268558 (Republica Moldova), sau prin email la basarabia_pamant_romanesc@yahoo.com

8 COMENTARII

  1. Cu cea mai mare plăcere! Sunt din Cimișlia, un prieten de-al meu ce-și face studiile la Chișinău, m-a întrebat dacă nu doresc să contribui la acest lucru sfînt. Am repartizat locuiturilor niște ziare, mulți sunt de acord cu noi…(se mai găsesc și comuniști-dar tot le iau și le citesc)…poate se v-or topi din această perioadă glaciară de la noi. Dacă vă pot ajuta cu ceva aștept răspuns.

  2. sunt din orhei, am sa fac tot posibilu ca sa distrugem lepadaturile de comunisti,de luna asta miam redobandit – cetatean al Romaneii si ma mandresc cu acesta,Romania nu uita Basarabia e ata!!!!Orheiul va sustine!!!

  3. salut sunt din soldanesti cu mare bucurie pot ajuta vreau ca cei care nau invatat istoria noastraaicea se are in vedere bunicii,strabunicii care au nvat istoria Urss sa afle si ei cine suntem si care e natiunea noastra .nr meu 060313659

LĂSAȚI UN MESAJ