Cea mai mare manifestație unionistă din ultimii ani

4
87

3000 de persoane au cerut reunirea Basarabiei cu România, duminică, 25 martie, la Chișinău la Sărbătoarea Unirii, organizată de Acțiunea 2012.

Primele video/foto:

Mai multe foto aiciMai multe video aici

4 COMENTARII

 1. Va scriu, din tara, de la mal de mare, din Constanta. Incerc sentimentul curat al mandriei de a fi roman si nu ma mai satur a ma uita la voi, dragi frati din Basarabia, ce oameni curati sufleteste sunteti. De o saptamana nu contenesc a ma uita la poze, la filmulete si le sorb, in fiecare clipa cu mult nesat, Aceleasi filmulete, le revad in ficare zi mereu, ca si cum ar fi noi. Flacara vie a patriotismului vostru simplu si curat, ma incalzeste, imi da putere, imi face sufletul usor, dar mai ales ma umple de speranta. Speranta unui viitor sigur Impreuna.
  Datorita voua, cred .Cred in Tara. In neam. In dulcele Grai
  Nu mai sunt cuvinte goale de sens, ceausiste. Caci si noi am crescut si am invatat falsul patriotism, cel de parada.
  Voi faceti inaintasii sa nu sa rascoleasca in morminte. Datorita voua, acum pot sa ma duc la mormantul bunicii mele si sa-i spun ca dorul cu care ea a murit ( de Basarabia ) se va stinge.
  Cu lacrimi in ochi, sper, imi doresc cu ardoare, ca si noi, cei de dincoace de Prut, sa ne putem ridica la inaltimea ,dar mai ales asteptarile voastre.
  Traiasca in veci ROMANIA MARE !

 2. Aia care sunt impotriva ar trebui spanzurati cum se facea pe vremea lui Stefan Cel Mare ..Traiasca Romania Mare ..tine ti tot asa frati de peste prut ca vom reusi..de la Galati sustinere maxima .

LĂSAȚI UN MESAJ