Cei mai mulți turiști cazați în Rep. Moldova sunt din România

0
91

Normal
0

21

false
false
false

RO
X-NONE
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Tabel Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:8.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:107%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,sans-serif;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-language:EN-US;}

  1. Soluția „simplă” a unui profesor universitar de la București pentru a GRĂBI Unirea R. Moldova cu România

Limba română este cea care definește națiunea română, indiferent că aceasta este vorbită la București, Chișinău, Roma sau la Cernăuți, susține profesorul de la Universitatea din București, Marius Diaconescu, adăugând că Unirea R. Moldova cu România trebuie să se facă „indiferent de costuri”, transmite Romanian Global News.

În cadrul Universității de Vară de la Izvoru Mureșului, ediția a XV-a, cu tema: De la prima unire la marea unire. România și românii de pretutindeni, încotro?, Diaconescu a declarat ieri că, în ceea ce privește Unirea, în 1991 „am pierdut trenul”, dar aceasta trebuie să aibă loc cât mai repede.

„Cu cât veți amâna Unirea, cu atât va fi mai greu”, a fost mesajul profesorului pentru basarabeni, adăugând că bunăstarea românilor crește și cei din dreapta Prutului vor pune la un moment dat întrebarea – „de ce vin moldovenii să se unească cu noi atunci când ne este bine?”.

http://www.rgnpress.ro/rgn_17/categorii/analize-interviuri/25512-2017-08-16-10-58-54.html

 

  1. MAE al Republicii Moldova dezminte informaţiile despre impunerea de vize cetăţenilor ruşi

Ministerul de Externe al Republicii Moldova a dezmințit miercuri informațiile apărute în urmă cu o zi în presă privind intențiile autorităților de la Chișinău de a modifica regimul de vize între Republica Moldova și Federația Rusă, ținând să sublinieze că acestea nu corespund realității, relatează Radio Chișinău.

https://www.romaniatv.net/mae-al-republicii-moldova-dezminte-informatiile-despre-impunerea-de-vize-cetatenilor-rusi_371693.html

 

  1. STATISTICĂ: Cei mai mulți turiști cazați în Rep. Moldova sunt din România

În prima jumătate a acestui an, hotelurile și celelalte structuri de primire turistică cu funcţiuni de cazare din Republica Moldova au găzduit 134.000 de turişti.

http://infoprut.ro/47947-statistica-cei-mai-multi-turisti-cazati-rep-moldova-sunt-din-romania.html

 

  1. Târgul Creatorilor Populari, magnet veritabil pentru turiștii sosiți la Sibiu

Ediția din acest an a Târgului Creatorilor Populari din România, organizat în Muzeul în aer Liber din Dumbrava Sibiului, a depășit cu mult așteptările organizatorilor, înregistrând peste 27 de mii de vizitatori în doar cinci zile.

Pe scena de la lac atmosfera a fost intretinuta de formația Schlager – Taxi și Ansamblul de cântec și dans popular al Colegiului Național de Medicină și Farmacie “Romanita” din Chișinău.

http://www.stiridesibiu.ro/?p=54466

 

  1. Poate deveni Republica Moldova un El Dorado al producătorilor români?

Intrarea retailerului Kaufland pe piața din Republica Moldova, anunțată de grupul german Schwarz pentru 2018 – expansiune ce va fi coordonată de Kaufland România – este o mișcare urmărită atent de către jucătorii din FMCG-ul românesc. Pe de-o parte, prezența Kaufland în micuța țară de la granița de Nord-Est a României poate reprezenta o ancoră importantă pentru dezvoltarea peste Prut a afacerilor producătorilor FMCG din România, iar pe de altă parte, ofensiva retailerului german în Moldova ar putea însemna începutul unui declin major al comerțului tradițional local.

http://www.magazinulprogresiv.ro/articole/poate-deveni-republica-moldova-un-el-dorado-al-producatorilor-romani

 

  1. Meșteri populari din Rep. Moldova au participat la un târg de renume din România

Nouă reprezentanţi ai artelor tradiţionale din Republica Moldova şi-au expus lucrările la cea de-a XXXIV-a ediţie a Târgului Creatorilor Populari din Transilvania, care a avut loc în perioada 11-15 august la Muzeul „Astra” din oraşul Sibiu, România.

http://infoprut.ro/47949-mesteri-populari-din-rep-moldova-participa-la-un-targ-de-renume-din-romania.html

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ