Cele mai frumoase fete din Moldova adjudeca titlul de „Miss Moldova”

0
63

Fete Basarabia
Vineri, 25 mai curent, la Leo Grand Hotel va avea loc finala concursului national „Miss Moldova – 2007”, unde 20 de concurente vor pretinde pentru titlul de cea mai frumoasa fata din tara, informeaza Agentia DECA-press.
Printre concurente, sunt si fete care nu a au avut nici o aparitie pe podium. Timp de doua luni, in mai multe localitatii ale tarii au avut loc concursuri de preselectie pentru „Miss Moldova”. La acest casting au venit sa-si incerce norocul mai mult de 100 de domnisoare, dar in final au trecut doar 25 dintre ele.
„La inceput au fost alese 25 de participante, dar cinci dintre ele au refuzat sa participe la acest proiect”, a spus directorul Concursului „Miss Moldova” si directorul Agentiei de modeling „Elite-Center”, Ruslana Morosanu. In perioada pregatirilor pentru finala multe concurente nu au rezistat fizic si nici psihologic, refuzand sa continue lupta”.
Timp de o luna in fiecare zi, cu exceptia catorva zile de odihna, finalistele faceau repetitii de la ora 11:00 dimineata pana la ora 18:00.
In finala din anul curent al concursului „Miss Moldova” vor participa domnisoare din Chisinau, Balti, Cahul si Comrat.
La concursul din anul curent vor fi 14 persoane in juriu.

http://www.deca.md/?cat=soc_and_civic&id=853

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ