RSS Feed

CLOPOȚELUL DE PE NISTRU

7

mai 31, 2011 by

Cu flori și panglici tricolore! Așa și-au luat adio de la anii de școală absolvenții unicului liceu cu predare în limba română din Tighina. Absolvenții din satul Varnița au mulțumit profesorilor pentru cunoștințele și grija acordată, iar mai apoi au dansat vals în curtea școlii.
sursa: flashmobmd.wordpress.com


7 comments »

 1. tania spune:

  Cat de frumosi sant.

 2. Mă bucură să aud că printre câte a trecut acest pământ, au mai rămas români cu sufletul mare …

 3. hai fratilor nu renuntati luptati Hristos este cu voi mereu

 4. Romanul spune:

  noi consideram ca suntem ROMANI,foarte bine spus.Limba ROMANA si istoria ROMANILOR extraordinar,sincer imi pierdusem speranta ca mai exista si profesori in Basarabia cei drept mai invarsta care spun clar ca sunt Romani si predau aceasta limba si istorie adica cea Romana,felicitari!!

 5. La sigur ca sunt. Cel mai paradoxal e ca in aceasta fasie de pamant ocupata de rusi, oamenii au o constiinta nationala spre deosebire de o buna parte din populatia Basarabiei. Ma mandresc ca sunt roman, ma mandresc ca traiesc in Tighina!!!

 6. Costel spune:

  Sincer, ma bucur enorm ca mai sunt romani in Tighina ocupata! Cinste lor ca de zeci de ani rezista rusificarii fortate! Intr-adevar, cei din stanga Prutului au o constiinta nationala mult mai puternica decat alti romani… Da, si eu ma mandresc ca sunt contemporan cu ei! Traiasca Romania Mare! Moarte dusmanilor romanismului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Caută

Comentarii Recente

ChatVorbește instant cu noi !+