CMC ar putea alege azi viceprimarii capitalei

0
26

CMC ar putea alege azi viceprimarii capitalei
Consilierii municipali ar putea solicita introducerea pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului municipal Chişinău (CMC) de astăzi, 30 august, şi chestiunile ce ţin de alegerea viceprimarilor şi a preşedintelui Consiliului.

Vicepreşedintele fracţiunii Partidului Liberal, Corina Fusu, a declarat pentru Info-Prim Neo că la finele săptămânii trecute au avut loc negocieri dintre liderii de fracţiuni. Potrivit ei, urmează să fie propuse aceleaşi candidaturi atât la funcţiile de viceprimari, cât şi la cea de preşedinte al CMC.

Fusu a mai declarat că aceste două chestiuni vor fi introduse pe ordinea de zi la începutul şedinţei dacă vor exista voturile necesare, adică dacă se vor prezenta toţi consilieri din cele patru fracţiuni care au semnat crearea unei coaliţii majoritare.

CMC urma să aleagă preşedintele şi viceprimarii la 2 august, dar Mihai Ghimpu şi-a retras candidatura de la funcţia de preşedinte, iar primarul Dorin Chirtoacă a suspendat procedura de înaintare a candidaţilor la funcţia de viceprimari, după ce candidatura PL nu a obţinut numărul necesar de voturi.

http://www.jurnal.md/article/3922/

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ