Companie romanescă investește în Basarabia

0
131

Elefant este un magazin online care și-a extins operațiunile în Republica Moldova, prin deschiderea unui punct de livrare în Chișinău și a paginii web www.elefant.md.

 

“Începând de joi, 5 mai, toți clienții din Republica Moldova vor avea acces la majoritatea elefant.dproduselor care se vând prin elefant.ro în România (…). Extinderea la Chișinău, deși pare facilă și oarecum la îndemână, a fost un proces destul de complex pentru că a presupus construirea și operarea unei filiale într-o țară care nu face parte din Uniunea Europeană”, a declarat directorul general al Elefant Online, Dan Vidrașcu, într-un comunicat remis Profit.ro.

Clienții din Republica Moldova care vor accesa www.elefant.md vor avea prețurile afișate în moneda locală, leul moldovenesc, iar livrarea în Chișinău se va face fără niciun cost suplimentar.

Așa cum a spus și  Dan Vidrascu , afacerile sunt”complexe”într-o țara non-UE.Rep.Moldova este afectată grav de lipsa de investiți și din păcate atâta timp cât nu face parte din România și astfel din UE , nu se va ridica din sărăcia cruntă în care trăiește.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ