Companiile straine cauta parteneri de afaceri in Moldova

1
145

Un sir de companii straine din Olanda, Germania, Marea Britanie, Grecia sunt in cautare de parteneri de afaceri din Republica Moldova.
DECA-press transmite cu referinta la Ministerul Economiei si Comertului (MEC) ca la moment sase companii straine sunt in cautare de parteneri din Moldova pentru stabilirea unor relatii de colaborare reciproc avantajoase.
Potrivit surselor din cadrul MEC, o companie greceasca este interesata in identificarea exportatorilor de nuci verzi si uscate din Republica Moldova din recolta anului curent, iar o companie din Serbia este interesata in importul de ceapa uscata din R. Moldova.
O companie olandeza producatoare de ciuperci, cauta parteneri locali pentru a transfera o parte din capacitatile sale de producere in Moldova, o companie germana este interesata in identificarea exportatorilor de vinuri imbuteliate, in special a vinului de desert „Cagor”, oameni de afaceri olandezi cauta parteneri in sectorul textil – pentru a plasa comenzi pe teritoriul Republicii Moldova, iar o companie din Marea Britanie cauta spatiu de producere liber sau teren pentru a fi achizitionat pentru a deschide o fabrica de textile.
Agentii economici interesati de aceste oferte pot primi informatii suplimentare contactand Organizatia de Promovare a Exporturilor din Moldova.

http://www.deca.md/?cat=eco_and_bus&id=819

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ