Comportament de grotă al comuniştilor din Ştefan-Vodă

0
35

Comuniştii încearcă să cumpere voturile consilierilor necomunişti de la Ştefan-Vodă

Conducerea Consiliului Raional Ştefan-Vodă nu a putut fi desemnată, nici ieri, din cauza neparticipării consilierilor Partidului Comuniştilor la şedinţă ce constituire a consiliului.

Liderul Partidului Popular Creştin Democrat din Republica Moldova, Iurie Roşca, a declarat pentru BBC, că a fost informat de către colegii de la Ştefan-Vodă, precum că reprezentanţii Partidului Comuniştilor încercă să ofere sume de 20-25 de mii de euro consilierilor altor partide, pentru a forma o majoritate în Consiliul Raional Ştefan-Vodă.

Solicitat de FLUX, preşedintele filialei PPCD Ştefan-Vodă, Valeriu Berilă, a declarat că reprezentanţii partidului de guvernare intimidează consilierii partidelor de opoziţie. „Sunt intimidate doamnele consilieri, căror li se cere să nu mai vină şi să uite drumul spre Ştefan-Vodă. Următoarea tentativă de a desemna preşedintele şi vice-preşedinţii raionului Ştefan-Vodă va avea loc la şedinţa de sâmbăta din săptămâna aceasta”, a mai spus Valeriu Berilă.

Amintim că la finele săptămânii trecute, consilierii din Ştefan-Vodă ai Partidului Comuniştilor au boicotat şedinţa de constituirea unui cvorum de două treimi. În Consiliul Raional Ştefan-Vodă, PCRM deţine 12 mandate din numărul total de 33 de mandate.

autor:Alexei LUNGU

sursa:www.flux.md

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ