Comunistul Voronin face azi 70 de ani! Ce-i doreşti fostului preşedinte al Moldovei?

8
106

Bojîca și bunelul Lenin l-au ajutat pe domnul Voronin, sa-mi fie iertata hiperbolizarea pronumelui, sa ajunga la varsta de 70 de ani. Chiar astazi Vologhea are de gand sa-si sarbatoreasca aniversarea, bineinteles la un litru de tarie, dar mai bine doua si cu cei mai apropiati lingai si pupincuristi.

Nu va jenati sa comentati, huiduiti, batjocoriti si sa spuneti tot ce va trece prin minte.

Pentru o mai mare pofta de a face, anexez cateva situri cu video alla Boronin.

http://www.adevarul.ro/moldova/actualitate/Comunistul_Voronin_face_azi_70_de_ani-_Ce-i_doresti_fostului_presedinte_a_Moldovei_0_487151379.html

http://www.youtube.com/watch?v=9bs6XQYQ3Kg

8 COMENTARII

  1. Eu aș critica pe domnu Varona, cu următoarea replică, ”E de rîsul lumii domnu Voronin sa fii președinte atîta timp și să nu poți să te deplasezi în zona unde ai copilărit, să ți vezi mama rudele să vezi locurile, pe simplu motiv că locușorul acela a fost ocupat samovolnic de către un rusofon, care domnu Varona parcă îl ponegrește, parcă îl laudă și le și medalii pe merit. Bravo, ai dato frate rău de tot. Te ai zapăcit tu însuți și pe ceilalți din jurul tău. 70 ani, e mult, dar să recunosc la 70 ani arăți bine, pot face și comparați. Iliescu îi îngroapă pe toți în România, Varona în Romania de Est.

  2. Ce poţi să-i doreşti unui domn atît de amabil şi respectuos cu poporul român? 1)Cît mai multă substanţă cenuşie,măcar acum la bătrîneţe. 2)Vrio 2-3 luni prin penetenciare 3) Să fie dat pe mîna unor români patrioţi din sate,cîţiva bătrîni 4)Să mai înveţe puţină istorie(însă cred că ştie mai multă ca noi toţi la un loc,doar că nu o înţelege) şi nu în ultimul rînd cît mai puţini bani şi fericire!

  3. Acest gunoi bolsevic,care s-a nascut in transnistria bolsevica,este unul dintre gunoaiele bolsevice,care au facut numai rau BASARABIEI ROMANESTI. Acest gunoi bolsevic de voronin,este omul moscovei si agent fsb,de aceea nu este arestat nici pina in ziua de astazi de autoritatile de la CHISINAU,dar dupa unirea BASARABIEI cu ROMANIA in 2012,va fi nevoit sa paraseasca BASARABIA,pt.ca va fi linsat de romani.

  4. Moartea !!! nu mai mult , nu mai putin !!! (acelor de la conducere tot asta le doresc)
    imi sta in git tot ce se intimpla in Basarabia , nu e politica , ci un business foarte profitabil ______rusine !!! bunelu’ meu mi-a spus intr-o zi : acest pamant nu o sa aiba niciodata libertate pina nu va fi un razboi civil !!!

  5. de la 1812 pina acum sintem futboliti ca o piatra 🙁
    si ma gindesc : e corect oare ca ma simt o minoritate in propria tara ?

LĂSAȚI UN MESAJ