Concurs de oratorie „Basarabia Pământ Românesc” – desfășurat la Suceava

2
62

afis2 Cu ocazia împlinirii celor 95 de ani de la Unirea Basarabiei cu România, filiala Platformei Civice „Acţiunea 2012 din Suceava organizează un concurs de oratorie sub genericul „Basarabia Pământ Românesc„, la care sunt invitaţi să participe toţi elevii din judeţul Suceava.

Concursul de oratorie, care este dedicat în totalitate subiectului „Basarabia”, se va desfăşura la data de 27 martie 2013 în incinta Colegiului Naţional „Petru Rareş” din Suceva, începând cu ora 12:00.

Evenimentul va consta în susţinerea unui discurs scurt de către participanţi în faţa publicului prezent cu referire la subiectul „Basarabia”. Scopul evenimentului fiind unul informativ cu privire la importanţa datei de 27 martie 1918 pentru poporul român.

Cele mai bune trei discursuri vor fi premiate de către un juriu format din cadre didactice:
Premiul I – 300 lei
Premiul II – 200 lei
Premiul III – 100 lei

Pentru a te înscrie la concurs trimite la adresa suceava@actiunea2012.ro răspunsul tău la întrebarea „Ce înseamnă pentru tine data de 27 martie 1918?”. Grăbeşte-te să aplici pentru că doar 20 de participanţi vor avea şansa să fie selectaţi pentru finala concursului din 27 martie 2013.

De asemenea, la eveniment va lua parte atât reprezentanţii presei, reprezentanţii Muzeului de Istorie, reprezentanţii Bibliotecii Bucovinei „I. C. Sbiera” cât şi cadrele didactice împreună cu tinerii suceveni.

Vă aşteptăm cu drag!

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ