RSS Feed

Consiliul Consultativ Mass-Media se va reuni la Chișinău

0

mai 13, 2016 by Dragos-Constantin Apostol

Consiliul Consultativ Mass-Media România – Republica Moldova se reuneşte în cea de-a doua ședință, pe 13 mai, la Chişinău, începând cu ora 10.00 . Din Consiliu fac parte jurnaliști și producători de presă de pe cele două maluri ale râului Prut.

 

Potrivit unui comunicat de presă al DPRRP, participanții la reuniune vor discuta despre asistența pentru dezvoltare în domeniul mass-media în Republica Moldova și drepturile de autor în context european.

mass-media-foto

sursa:http://mediacritica.md

Evenimentul care este organizat în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova și Ministerul Afacerilor Externe al României, îi va avea ca invitați de onoare pe Lilian Darii, vice-Ministrul Afacerilor Externe și al Integrării Europene, Dan Stoenescu, ministrul delegat pentru relațiile cu românii de Pretutindeni, și Pirkka Tapiola, șeful Delegației Comisiei Europene în Republica Moldova.

Consiliul Consultativ Mass-Media este o inițiativă a Departamentului Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni şi urmăreşte să creeze un cadru instituţional care va avea, în principal,  rolul de a implementa spaţiul comunicațional comun între România și Republica Moldova și de a combate propaganda rusă.

Prima ședință a Consiliului s-a desfășurat la finalul lunii februarie la sediul Ministerului Afacerilor Externe de la


0 comments »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

ChatVorbește instant cu noi !+