RSS Feed

Consiliul municipal Chisinau a aminat alegerea viceprimarilor

0

august 6, 2007 by Românism

Consiliul local Chisinau a aminat pentru a doua oara examinarea chestiunii cu privire la alegerea viceprimarilor capitalei, desi primarul general al municipiului, Dorin Chirtoaca, a promis prezentarea candidaturilor in sedinta de joi.

Primarul general a refuzat sa propuna alte trei candidaturi in aceste functii, dupa ce prima candidatura inaintata, cea a lui Nistor Grozavu, din partea PL, a fost respinsa de consiliu. Pentru candidatura lui Nistor Grozavu au votat 25 din 51 consilieri alesi. Impotriva acestui candidat au votat consilierii din partea Partidului Comunistilor, un reprezentant al Aliantei fortelor democratice in Consiliul local, reprezentantul Miscarii social-politice “Ravnopravie”, membrii PSD.

In prima sedinta a Consiliului municipal actual, Partidul Comunistilor din Republica Moldova s-a declarat in opozitie totala si a declarat ca nu va prezenta nici o candidatura pentru functiile de viceprimar.

Totodata 4 partide – PL, PD, AMN si PPCD, reprezentate de 25 consilieri, au semnat un acord privind formarea unei coalitii in consiliu si au convenit ca functiile de viceprimari sa fie distribuite intre consilierii reprezentanti ai acestor 4 formatiuni.

 

http://www.moldova-suverana.md/?do=politic


0 comments »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

ChatVorbește instant cu noi !+